Δημοσιεύτηκε η απόφαση για τις ειδικότητες παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στα Δ.Ι.Ε.Κ.

0
4918

Οι θέσεις στο ΔΙΕΚ Γ.Ν. Δράμας


 

Δημοσιεύτηκε η απόφαση για τις ειδικότητες παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στα Δημόσια ΙΕΚ, όπως ανακοίνωσε χθες το Νοσοκομείο Δράμας. Σύμφωνα με την απόφαση, ανακοινώθηκαν οι ειδικότητες και ο αριθμός των εισακτέων ανά Ι.Ε.Κ. και ειδικότητα στα δημόσια Ι.Ε.Κ., για τους τελειόφοιτους και τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για το σχολικό έτος 2022-2023 οι οποίοι υποβάλλουν παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο.
Η ειδικότητα που προσφέρει το ΔΙΕΚ Γ.Ν. ΔΡΑΜΑΣ είναι “ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ” με 15 θέσεις. Για όσους επιθυμούν την παρακολούθηση της εν λόγω ειδικότητας μέσω της διαδικασίας της άμεσης εγγραφής χωρίς την συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, καθώς και για κατατάξεις στις ήδη υπάρχουσες ειδικότητες, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση εντός ημερών με πληροφόρηση σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ