Δωρεάν μαθήματα γυναικείας αυτοάμυνας από τον Δήμο Δράμας: «Ανακάλυψε τη δύναμή σου»

0
5452

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της γυναίκας στις 8 Μαρτίου και με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων βίας σε βάρος των γυναικών, ο Δήμος Δράμας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας, την Ένωση Κυριών Δράμας και τον Σύλλογο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών θα υλοποιήσει δράση με τίτλο: «ανακάλυψε τη δύναμή σου».
Η δράση αφορά δωρεάν σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας και υποστηρίζεται από τον Αθλητικό Σύλλογο «Απόλλων» Δράμας και τους έμπειρους εκπαιδευτές του συλλόγου Μιχαήλ Ελευθεριάδη και Χρήστο Παπαδόπουλο. Σκοπός της δράσης είναι η εκμάθηση απλών τεχνικών αυτοάμυνας ενάντια σε κάθε απειλή, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο “Αλέκος Φρούσιος” το χρονικό διάστημα από Τρίτη 8 έως και Παρασκευή 11 Μαρτίου, τις ώρες 7-9 μ.μ.
Η δράση απευθύνεται σε μαθήτριες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (με υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής ανήλικης από τον κηδεμόνα) και σε ενήλικες γυναίκες.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλλουν τη δήλωση συμμετοχής τους έως την Τετάρτη 2 Μαρτίου στα email: ikons@dimosdramas.gr, axiro@dimosdramas.gr και διά ζώσης στο Διοικητήριο Δράμας (γραφείο 123) και στο Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά Δήμου Δράμας στο ισόγειο του δημαρχείου της πλατείας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2521-351123 και 25210-25527.

Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!