Επιμελητήριο Δράμας: 2ο Εργαστήριο Καινοτομίας την Τρίτη 1 Μαρτίου

0
2958

Το 2ο Εργαστήριο Καινοτομίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου AgroFossilFree και συνδιοργανώνει το Επιμελητήριο Δράμας με το Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας και συγκεκριμένα με το Εργαστήριο Βιο-Οικονομίας και Αγρο-Τεχνολογίας θα λάβει χώρα την Τρίτη, 1η Μαρτίου στο LAB 40, στον ισόγειο χώρο του Επιμελητηρίου Δράμας.
Η δράση απευθύνεται σε τοπικούς γεωργούς, γεωπόνους, ερευνητές, εκπροσώπους ενώσεων και βιομηχανιών και στοχεύει στην διερεύνηση ιδεών και ενδιαφερόντων καθώς και στη μεταφορά γνώσης, στον τομέα της πράσινης ενέργειας και των τεχνικών εξοικονόμησης ενέργειας.
Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν δοκιμασμένες τεχνολογικές λύσεις και στρατηγικές ενεργειακής εξοικονόμησης. Η ερευνητική ομάδα του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας, θα παρουσιάσει γεωργικές εφαρμογές τεχνολογικών λύσεων ενεργειακής εξοικονόμησης ενώ παράλληλα, θα επιδιώξει να ανοίξει τον διάλογο με τους συμμετέχοντες με σκοπό την αποτύπωση των αναγκών και των προβλημάτων της τοπικής γεωργικής κοινότητας στην ενεργειακή κατανάλωση. Σκοπός του εργαστηρίου είναι η εξαγωγή ιδεών για πρακτική εφαρμογή και προσαρμογή των προτεινόμενων λύσεων στις τοπικές συνθήκες.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Lab 40, θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ. και θα διαρκέσει δυόμιση ώρες. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας στη διεύθυνση euprojects@dramanet.gr υπόψη της κας Χατζηβαρύτης Ιούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ