Δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου με πρωτοβουλία της Π.Ε. Δράμας

0
658

Διεξάγονται ως τις 27 Αυγούστου με το Βετεράνο Αντώνη Κασδοβασίλη στο γήπεδο του Ακρίτα


Δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, διεξάγονται με το βετεράνο ποδοσφαιριστή και προπονητή UEFA A’ Αντώνη Κασδοβασίλη, από χθες 23 έως τις 27 Αυγούστου.
Τα μαθήματα στα οποία παρίστανται και ποδοσφαιριστές του Πανδραμαϊκού και της Δόξας Δράμας, γίνονται στο γήπεδο του Ακρίτα Νέας Κρώμνης.
Σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ανέφερε χθες στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης: «Από τις 8 μέχρι τις 13 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την εκκλησία του Αγίου Χρυσοστόμου, εδώ στη Δράμα, μαθήματα δωρεάν ποδοσφαίρου, από τον γνωστό σε όλους, διεθνή βετεράνο ποδοσφαιριστή της Δόξας, του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος και προπονητή ποδοσφαίρου κ. Αντώνη Κασδοβασίλη. Τα μαθήματα είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Έτυχε να βρεθώ σε αυτά τα μαθήματα κάποια στιγμή και διαπίστωσα την δίψα των μικρών παιδιών, να θέλουν να τα συνεχίσουν (τα μαθήματα ποδοσφαίρου). Σε συνεννόηση λοιπόν με τον Αντώνη Κασδοβασίλη, αναλάβαμε την πρωτοβουλία, ως Αντιπεριφέρεια Δράμας, να συνεχίσουμε αυτά τα μαθήματα και προς ικανοποίηση των μικρών Δραμινών αθλητών και των παιδιών που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Θα διαρκέσουν ως 27 Αυγούστου, ενδεχομένως και έως 28 Αυγούστου αν οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοήσουν. Τα μαθήματα θα ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και θα διαρκούν μέχρι τις 8.30 ή 9 το βράδυ, σε συνεννόηση με τον προπονητή».
Η Αντιπεριφέρεια Δράμας στο πλαίσιο του κοινωνικού αθλητισμού επιδιώκει να αναλαμβάνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στο μέλλον, όπως είπε ο κ. Παπαεμμανουήλ, προσθέτοντας: «Αυτή τη στιγμή ξεκινάμε τα δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κασδοβασίλη, για τη διάθεσή του να προσφέρει αυτή την υπηρεσία στους μικρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου. Τους καλούμε όλους στις προπονήσεις, στο γήπεδο του Ακρίτα Νέας Κρώμνης.
Από την πλευρά του ο κ. Κασδοβασίλης, απηύθυνε τις ευχαριστίες του στην ΠΕ Δράμας και ειδικά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαεμμανουήλ, για την άδεια υλοποίησης αυτής της δράσης, καθώς η προηγούμενη φάση των δωρεάν μαθημάτων που έγιναν σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό του Αγίου Χρυσοστόμου Δράμας, έδειξε ότι υπάρχουν πολλά παιδιά, τα οποία ήθελαν να συνεχιστούν τα μαθήματα… Πρόκειται όπως εξήγησε ο ίδιος για ένα πρόγραμμα κοινωνικού αθλητισμού, που έχει οργανώσει ο ίδιος φέτος σε αρκετά μέρη, μεταξύ των οποίων στο Δήμο Δράμας, στο Δήμο Νέστου και στο Πλωμάρι. Περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής στο ποδόσφαιρο, ενημερώσεις από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αλλά και κανόνες συμπεριφοράς στο παιχνίδι.
Για όσους ενδιαφέρονται, το τηλέφωνο επικοινωνίας για τα δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου στα οποία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας είναι το 6993111335.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ