ΔΡΑΜΑ- ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 1979

0
3390

Φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από την αποφοίτηση των μαθητών των Λυκείων Θηλέων και Αρρένων Δράμας, το 1979 (στο ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΡΡΕΝΩΝ, είχε ενσωματωθεί και το Οικονομικό Γυμνάσιο).
Από τα εξατάξια Γυμνάσια, που εν τω μέσω της θήτευσης μας, έγιναν Λύκεια, τα ανεξίτηλα χαραγμένα στις μνήμες και τις καρδιές μας Αρρένων και Θηλέων, Θηλέων και Αρρένων (δεν έχει σημασία η σειρά στην μαρκίζα των αναμνήσεων μας). Για την επέτειο των 40 αυτών χρόνων, θα ξαναβρεθούμε στις 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ωρα 21.00, στο Νησάκι Δράμας εκεί που κάναμε και την γιορτή της αποφοίτησης μας.
Καλούνται όλοι όσοι αποφοίτησαν το 1979 σε αυτό το πάρτι – συνάντηση για να θυμηθούμε τα παλιά και να μιλήσουμε για τα σημερινά, να ξαναβρεθούμε και να …ξαναγνωριστούμε. Στο FB δημιουργήθηκε η ομάδα, «ΔΡΑΜΑ – ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 1979» για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε όλα τα «παιδιά» εκείνης της εποχής, και μέσω του φατσοφιβλίου.
Ο τίτλος περιέχει το «ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ», ως ένδειξη σεβασμού στα χρόνια που βασανιστήκαμε να μάθουμε την Απλή Καθαρεύουσα, που ως γνωστό «θα πρέπει να είναι δικατάληκτο (αρσενικό και θηλυκό: απόφοιτος)».
Στην σελίδα υπάρχει και πρόσκληση της εκδήλωσης για να δηλώστε συμμετοχή.
Το απόγευμα στις 29 Ιουνίου και ώρα 18.00 θα βρεθούμε στα δυο σχολεία, και στη συνέχεια θα πάμε για καφέ στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Και το βράδυ, 21.00, στο Νησάκι, φορέστε τα καλά σας …παπούτσια του χορού και ελάτε να βρεθούμε.

Για την οργανωτική επιτροπή
Νικήτας Γιαννόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ