«Ελάτε να μιλήσουμε για εμάς και τα παιδιά μας»

Κάθε Δευτέρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας

0
3994

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Δράμας, ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες, η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων “ΔΡΑΣΗ” και το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν πέντε απογευματινές ενημερωτικές συναντήσεις στην διάρκεια του Νοεμβρίου που αφορούν τους γονείς των μαθητών.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας κάθε Δευτέρα 17:30 έως 19:30.
Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 4 Νοεμβρίου με θέμα “Η Αξία της Επικοινωνίας στην Οικογένεια”. Στην εκδήλωση που έγινε την Δευτέρα μίλησε η κυρία Μάρθα Τζάφου κοινωνική λειτουργός και ο κύριος Κωνσταντίνος Βλάχος ψυχολόγος από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Δράμας “ΔΡΑΣΗ”.
Στις 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τίτλο “Παραμέληση, ποιον μέλει και ποιον αφορά”. Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα μιλήσει η κυρία Μαρία Ελευθερίου επιμελήτρια ανηλίκων, ψυχολόγος και συστημική ψυχοθεραπεύτρια. Επίσης στις 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τίτλο “Μαθησιακές δεξιότητες” και στη συγκεκριμένη συνάντηση θα μιλήσουν ο κύριος Γιώργος Αλβανόπουλος προϊστάμενος του ΚΕΣΥ, η κυρία Βάια Μικικη, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Μαθησιακές Δυσκολίες, η κυρία Έφη Αγαθαγγελίδου υπεύθυνη ομάδας υποστήριξης εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες της ΔΡΑΣΗΣ.
Ακόμη, στις 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με θέμα “Ουσιοεξάρτηση Μύθος και Πραγματικότητα”. Σε αυτή τη συνάντηση θα μιλήσουν η κυρία Ευθυμία Αγαθαγγελίδου κοινωνιολόγος ψυχοθεραπεύτρια επιστημονική υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας “ΔΡΑΣΗ”, ο κύριος Δημήτρης Συμεωνίδης Αστυνόμος Α’ και Προϊστάμενος Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας ενώ στις 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο “Ευαισθητοποίηση των γονέων και των εκπαιδευτικών στην ασφαλή χρήση της τεχνολογίας”. Στη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης θα μιλήσει ο κύριος Ανανίας Τοζακίδης ο οποίος είναι συντονιστής εκπαιδευτικού έργου του ΠΕΚΕΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ