ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ: «Προσχηματική και απαράδεκτη η εξαίρεση Τζανακόπουλου-Πολάκη από την Προανακριτική, συνιστά θέμα συνταγματικής τάξης»

0
2485

Στο θέμα της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την εξαίρεση των Δ. Τζανακόπουλου και Π. Πολάκη από την πλειοψηφία της Επιτροπής, αναφέρθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας και μέλος της εν λόγω Επιτροπής, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, κατά την παρέμβαση του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 9,89 και την εκπομπή των Τάκη Χατζή και Δ. Βερύκιου. Ο κ. Ξανθόπουλος επεσήμανε τον προσχηματικό χαρακτήρα του αιτήματος να κληθούν ως μάρτυρες οι κ.κ Δ. Τζανακόπολος και Π. Πολάκης που κατατέθηκε με στόχο να ζητηθεί και να αποφασισθεί τελικά από την πλειοψηφία της Προανακριτικής Επιτροπής, η εξαίρεσή τους.
Όπως υπογράμμισε, η κίνηση αυτή, της πλειοψηφίας, σύμφωνα με απόψεις στελεχών και άλλων κομμάτων, συνιστά απαράδεκτη επέμβαση στα εσωτερικά άλλου κόμματος και θέμα συνταγματικής τάξης καθώς παρεμβαίνει στο δικαίωμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ορίζει εκείνος την εκπροσώπηση του κόμματος στην Επιτροπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here