Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό

Ο Αρχηγός της Εθνικής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Τάκης Φύσσας, ο Κώστας Κωνσταντινίδης και ο Γιώργος Γεωργιάδης στη Δράμα

0
1615

Ένα Διεθνή Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων ατόμων μεταξύ των Εθνικών Ομάδων ΕΛΛΑΔΑΣ και ΙΣΡΑΗΛ για Φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνουν η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στο πλαίσιο των κοινωνικών της εκδηλώσεων, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ Δράμας «ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ», την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Νομού Δράμας και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΙ.Κ.Α.) του Δήμου Δράμας.

H πρώτη ομάδα ακρωτηριασμένων ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα λειτουργεί ήδη από τις αρχές του 2016! Είναι η ομάδα ποδοσφαιριστών με ακρωτηριασμό και αποτελεί το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η ομάδα είναι κοινωνός διαρκούς προσπάθειας, της θέλησης στον αθλητισμό και στη ζωή και προωθεί μηνύματα ισότητας και ένταξης των ατόμων και αθλητών με αναπηρία στη χώρα μας.
Πρόκειται για ένα διαφορετικό από τους άλλους ποδοσφαιρικό αγώνα, ένα «Αγώνα Ζωής και Ελπίδας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00΄ στο γήπεδο της Ν. Αμισού, τιμώντας τους πραγματικούς «Ήρωες» της Ζωής.
Την εκδήλωση όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «θα τιμήσουν με την παρουσία τους πέντε παίκτες της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου που κατέκτησε το EURO 2004, μεταξύ αυτών ο Αρχηγός της Εθνικής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Τάκης Φύσσας, ο Κώστας Κωνσταντινίδης και ο Γιώργος Γεωργιάδης, όπου τα μικρά παιδιά θα έχουν τη χαρά να θαυμάσουν από κοντά, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τα ινδάλματα τους που μας έκαναν υπερήφανους με την τεράστια επιτυχία τους σε όλο τον κόσμο.
Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι αποκλειστικά φιλανθρωπικός και γίνεται για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου ΑμεΑ Δράμας «Οι Αγωνιστές», οι οποίοι πρόσφατα διακρίθηκαν με 18 μετάλλια και 2 Πανελλήνια ρεκόρ, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου της ΕΑΟΜ – ΑμεΑ.
Για το σκοπό αυτό, θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια του 1 ευρώ, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τους διοργανωτές και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ «Οι Αγωνιστές» κ. Κουντουρά Βασίλη, κιν. 6932643398 και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών I.P.A Δράμας κ. Σκάρλιο Μηνά κιν. 6955625054.
Στα πλαίσια της αθλητικής εκδήλωσης η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, θα βραβευθούν όλοι οι αθλητές του Συλλόγου ΑμεΑ «Οι Αγωνιστές», θα παρουσιασθούν Ελληνικοί Παραδοσιακοί χοροί από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: α) Νέας Αμισσού, β) Πανοράματος, γ) Εβριτών Νομού Δράμας και δ) Βώλακα, ενώ θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας».
Οι διοργανωτές απεύθυναν τις ευχαριστίες τους σε όλους τους Συλλόγους, Φορείς και τους πολίτες για την εθελοντική τους προσφορά και κυρίως τους χορηγούς, χωρίς την υποστήριξη των οποίων δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού στην πόλη της Δράμας. Η εκδήλωση όπως ανέφεραν έχει μοναδικό σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να βοηθήσει ουσιαστικά συνανθρώπους μας που ανήκουν σε μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, όπως είναι τα άτομα με μόνιμη αναπηρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ