Καλύτερη εντεκάδα της 3ης αγωνιστικής

0
663

Το Σάββατο διεξήχθη η 3η αγωνιστική στην Α΄ Ε.Π.Σ. Δράμας εκεί που είχαμε πολλά γκολ και πολύ ωραίο θέαμα.
Εμείς σας παρουσιάζουμε τους έντεκα καλύτερους σύμφωνα πάντα με την δική μας ματιά σε αυτό το 4-3-3 που παίζουμε και αυτή την εβδομάδα.

1. Τσακίρης (Καλή Βρύση)
Μπορεί να δέχτηκε ένα τέρμα, αλλά ήταν παρά πολύ καλός στο παιχνίδι στην Πετρούσα και σίγουρα συνέβαλε και αυτός με την σειρά του στον πολύτιμο βαθμό που πήρε η ομάδα.

2. Σταμπουλής Η. (Βώλακας)
Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι το Σάββατο με αντίπαλο τον Αρκαδικό, καθώς βοήθησε την ομάδα του τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

3. Καλαϊτζίδης (Καλαμπάκι)
Ήταν απολαυστικός στο παιχνίδι μέσα στο Φωτολίβος καθώς σημείωσε δύο πανέμορφα τέρματα και εκτός αυτού ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα.

4. Ζαπουνίδης (Κύργια):
Για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν αλάνθαστος στην άμυνα των Κυργίων και για μια ακόμα αγωνιστική η ομάδα του κράτησε το μηδέν.

5. Αστερίου (Προσοτσάνη)
Είναι πραγματικός ηγέτης στην άμυνα της Προσοτσάνης και χωρίς τον Πατένταλη το βάρος της αμυντικής γραμμής έπεσε όλο επάνω του. Στο παιχνίδι στην Φτελιά με αντίπαλο τα Κύργια κέρδισε πολλές μονομαχίες και περιόρισε τους επιθετικούς των γηπεδούχων.

6. Τρελόπουλος (Κύργια)
Ήταν πάρα πολύ καλός στο χώρο του κέντρου στο παιχνίδι με την Προσοτσάνη, μάρκαρε έκοβε και βοηθούσε πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Ήταν μέσα σε ότι καλό δημιούργησε η ομάδα του Λάζαρου Μουρατίδη στο παιχνίδι.

7. Στεργιανός (Αμπελόκηποι)
Είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαφημίζει το τοπικό μας ποδόσφαιρο διότι οι δυνατότητες του είναι για παραπάνω κατηγορία και το ξέρουν καλά οι διοικούντες των Αμπελοκήπων. Στο παιχνίδι με τη Χωριστή πέρα από το γκολ που πέτυχε βοήθησε πολύ την ομάδα του στον χώρο του κέντρου και είχε πολλά κλεψίματα όπως επίσης βοήθησε πολύ και στο δημιουργικό κομμάτι.

8. Βουτσινάς (Χωριστή)
Έκανε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο χώρο του κέντρου για την Χωριστή. Είχε καλά τρεξίματα και βοήθησε τον Ορφέα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

9. Μπόρις (Δοξάτο)
Πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε είχε και άλλες χαμένες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. Σίγουρα είναι ένα από τα πρόσωπα της αγωνιστικής καθώς οδήγησε το Δοξάτο στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

10. Μασκαλίδης( Ν. Αμισός)
Ήταν πάρα πολύ καλός στο παιχνίδι με την Καλλίφυτο καθώς πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ όπως επίσης είχε συμμετοχή σε αλλά δύο.

11. Μουχτάρης (. Αμισός)
Όταν επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του στην Νέα Αμισό μιλήσαμε για ΒΟΜΒΑ. Στο παιχνίδι με την Καλλίφυτο αιτιολόγησε με τον καλύτερο τρόπο γιατί είχαμε δώσει αυτόν τον χαρακτηρισμό. Πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και ήταν πραγματικά απολαυστικός.

Δημήτρης Μπουτζέκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here