Κανονικά το Σαββατοκύριακο η Super league 2

0
1379

Την Τετάρτη 25/09/2019 συνεδρίασε το Δ.Σ. της Super league 2, εκεί που θα συμμετάσχει η Δόξα Δράμας την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ΕΡΤ είχε καταθέσει πρόταση τις προηγούμενες μέρες για ψαλίδι 60% των χρημάτων που είχαν συμφωνήσει οι ομάδες όταν είχαν αποδεχτεί την αναδιάρθρωση και ταυτόχρονα εγγυημένα έσοδα.
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτή την κατηγορία έχουν ίδια πολίτικη ότι δεν θα δεχτούν καμία χρηματική μείωση στα τηλεοπτικά δικαιώματα από αυτά που έχουν συμφωνηθεί.
Με την νέα πρόταση της ΕΡΤ έγινε έκτακτο Δ.Σ. και έγινε ψηφοφορία στις ομάδες με δύο προτάσεις. Η πρώτη έλεγε ότι δεν ξεκινά καθόλου το πρωτάθλημα ώσπου να υπάρξει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Με την δεύτερη πρόταση να λέει ότι ξεκινά κανονικά το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα και αν δεν υπάρχει μέσα στην επόμενη εβδομάδα λύση σε αυτό το θέμα το πρωτάθλημα διακόπτεται επ’ αόριστον.
6 ομάδες ψήφισαν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με μια από αυτές να είναι και η Δόξα Δράμας με τον Ανδρέα Οταπασίδη να εκπροσωπεί τον Δραμινό σύλλογο. 5 ομάδες συν τους εκπροσώπους της Λίγκας και της ΕΠΟ (σύνολο 7 ψήφοι) ψήφισαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν δεν υπάρξει λύση την επόμενη εβδομάδα την διακοπή επ’ αορίστον.
Τέλος, στάλθηκε απαντητική επιστολή από τη SL2 στην ΕΡΤ. Οι ομάδες δέχονται μείωση 12% σε Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα (ο Απόλλων Σμύρνης είναι εκτός κεντρικής διαχείρισης μιας και έχει από πέρσι συμβόλαιο με την ΕΡΤ) και 20% για τις υπόλοιπες εννιά ομάδες (μεταξύ αυτών και η Δόξα Δράμας). Αν μέχρι την Τρίτη δεν υπάρξει συμφωνία το Πρωτάθλημα διακόπτεται επ’ αόριστον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ