«Ενώνουμε τη Δράμα» και τις δυνάμεις του τόπου

0
3248

Συνέντευξη με τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” Ανέστη Δερματίδη

Ο κ. Ανέστης Δερματίδης έχει διατελέσει Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δράμας από το 2014 έως και σήμερα με ομολογουμένως πολύ επιτυχία. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και επιχειρηματίας στον τομέα των Γεωτρήσεων.

Στις επικείμενες εκλογές κλήθηκε να στελεχώσει και να ενδυναμώσει περισσότερο, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, τον συνδυασμό της παράταξης “Ενώνουμε την Δράμα”, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο. Ο ίδιος δηλώνει πεπεισμένος ότι η παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα” είναι η παράταξη που ενώνει δυνάμεις και παντρεύει το παλιό και την εμπειρία, με την δυναμική των νέων. Δηλώνει επίσης ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού και Δήμαρχος Δράμας, ο κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται παντού, σοβαρός, αξιοπρεπής, εργατικός, τίμιος και έχει όραμα για τον Δήμο μας…

Κύριε Δερματίδη προέρχεστε από την Δημοτική Κοινότητα του Δήμου και την θέση του προέδρου της. Ο κ. Μαμσάκος σας ανακοίνωσε υποψήφιο για το κεντρικό ψηφοδέλτιο. Θεωρείτε ότι η εμπειρία που αποκτήσατε μέχρι τώρα στην Δημοτική Κοινότητα του Δήμου θα είναι χρήσιμο εργαλείο για την συνέχεια της πορείας σας;

Ως Πρόεδρός της Δημοτικής Κοινότητας έχω εμπλακεί στην Διοίκηση του Δήμου Δράμας. Απέκτησα εμπειρία και γνώση η οποία θεωρώ ότι θα μου είναι χρήσιμη ή εάν θέλετε το καλύτερο εργαλείο το οποίο θα με βοηθήσει για την γενικότερη λειτουργία του Δήμου μας. Με το Δ.Σ. έχουμε πάρει αποφάσεις, οι οποίες υλοποιήθηκαν, για τα πιο σημαντικά και ουσιώδη θέματα για την Δράμα μας.

Εκτιμάτε ότι η παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα” έχει να δώσει μια εύκολη ή δύσκολη μάχη στις εκλογές με δεδομένη και την μεγάλη ανανέωση του ψηφοδελτίου;

Η κάθε εκλογή είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Η κάθε μια έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Δεδομένο λοιπόν δεν υπάρχει στις εκλογές. Έμαθα να αγωνίζομαι όπως και στην ζωή μου έως το τέλος. Θα αγωνιστώ λοιπόν έως και την καταμέτρηση της τελευταίας ψήφου, για να υπάρξει το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ποια από τα προβλήματα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να θέσει σε προτεραιότητα η Δημοτική Αρχή την νέα περίοδο;

Άρχισαν και υλοποιούνται τα προγραμματισμένα έργα μας που έχει στοχεύσει η παράταξή μου Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση, Πανεπιστήμιο, Ύδρευση, Ανακύκλωση, γυμναστήρια, παιδικές χαρές και τόσα άλλα που θα αλλάξει τοπίο η Δράμα μας. Έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον Αστικό Ιστό αλλά και με την περιφέρεια, τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας. Έχουμε Δήμαρχο έναν άνθρωπο που βρίσκεται παντού, σοβαρό, αξιοπρεπή, εργατικό, τίμιο. Έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, έχει όραμα για τον Δήμο μας. Είμαστε η παράταξη που βρίσκεται παντού στην πόλη και στα χωριά μας. Λειτουργεί με αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη. Σέβεται τον παράγοντα άνθρωπο. Είμαστε οι καλύτεροι πιστεύω και αυτό θα το εκτιμήσουν οι συνδημότες μας.

Γιατί πιστεύετε οι δραμινοί θα πρέπει να επιλέξουν και πάλι την παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα” στην διοίκηση του Δήμου;

“Ενώνουμε τη Δράμα” με Δήμαρχο τον κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο. Είμαστε η παράταξη που την ενδιαφέρει να έχουν συμμετοχή στα κοινά νέοι άνθρωποι με όρεξη, με όραμα και μεράκι. Είμαστε η παράταξη που ενώνει δυνάμεις. Είμαστε η παράταξη που παντρεύει το παλιό, την εμπειρία με την δυναμική των νέων. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη συνταγή για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ