Επανέναρξη των διά ζώσης μαθημάτων στο Κέντρο Νεότητας «Γεώργιος Παρασίδης»

0
2747

Εγγραφές στα εικαστικά τμήματα και προσλήψεις 8 ατόμων για τις ειδικότητες που θα διδαχθούν

Σε προσλήψεις 8 ατόμων για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του θα προχωρήσει το Κέντρο Νεότητας «Γεώργιος Παρασίδης» του Δήμου Δράμας που ανακοίνωσε ότι από σήμερα ξεκινά και τις εγγραφές για την περίοδο 2020 -2021.
Στο πλαίσιο των γενικών οδηγιών για την προστασία της δημόσιας υγείας, το Κέντρο Νεότητας «Γεώργιος Παρασίδης» του Τμήματος Παιδείας Δια βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δράμας, από σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, ξεκινάει εγγραφές στα εικαστικά τμήματα που θα λειτουργήσουν για την περίοδο 2021-2022. Τα τμήματα θα καθοριστούν ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων και οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από τις 9:30 έως τη 1, εκτός Σαββατοκύριακου. Το τηλέφωνο που επικοινωνίας κατά τις ώρες των εγγραφών είναι το 2521037310.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις φοίτησης στα προγράμματα
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για τη συμμετοχή στα μαθήματα, οι μαθητές/τριες, θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου (θα επιδεικνύονται σε έντυπη μορφή, είτε ηλεκτρονικά). Οι μαθητές/μαθήτριες άνω των δεκαοκτώ ετών που δεν έχουν πλήρως εμβολιαστεί ή νοσήσει, θα πρέπει να υποβάλλονται σε προληπτικό έλεγχο διαγνωστικού rapid test, μία φορά την εβδομάδα, μία ημέρα πριν από το καθορισμένο μάθημα.
Επίσης οι μαθητές/μαθήτριες κάτω των δεκαοκτώ ετών που φοιτούν στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση, θα προσέρχονται στον χώρο με το self test, που υποχρεωτικά κάνουν για το σχολείο.
Θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για πλήρως εμβολιασμένους και μη, καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Θα λειτουργήσουν αυστηρά ολιγομελή τμήματα ενώ θα γίνεται θερμομέτρηση όλων των εισερχομένων στον χώρο και θα τηρηθεί η ελάχιστη απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων. Ακόμη θα είναι υποχρεωτική η χρήση αντισηπτικών για την απολύμανση των χεριών των εισερχομένων στον χώρο, αλλά και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Μεταξύ των μαθημάτων των τμημάτων θα τηρείται χρονική απόσταση ενός τετάρτου (1/4), για τον αερισμό των αιθουσών και την απολύμανση των επιφανειών.

Αναλυτικά οι θέσεις που ζητούνται
Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις των διδασκόντων, αφορούν την κάλυψη 1 θέση (ΔΕ) Φωτογράφων, 2 θέσεις (ΔΕ) Ζωγράφων, 1 θέση (ΔΕ) Τεχνιτών Ψηφιδωτού, 1 θέση (ΔΕ) Αγιογράφων, 1 θέση (ΔΕ) Υαλουργών (βιτρώ), 1 θέση ΔΕ Κεραμίστα και μια 1 θέση (ΠΕ) Θεατρολογίας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Δράμας, Βερμίου 2 & 1ης Ιουλίου, Τ.Κ. 66133, Δράμα, Ν. Δράμας, απευθύνοντας την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κ. Καραγιώργη Στυλιανής (τηλ. Επικοινωνίας: 2521350694).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ