Επιμελητήριο Δράμας: Πρόσκληση συμμετοχής σε έκθεση τροφίμων και ποτών στην Αθήνα

2
440

Τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν έκθεση Τροφίμων και Ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα 8-12 Μαρτίου 2023.
Στόχος της Έκθεσης είναι αφενός η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, η προβολή τους στην πρωτεύουσα, αλλά και η δυνατότητα που θα έχουν οι παραγωγοί να πωλούν τα προϊόντα τους σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας (από το Μετρό Συντάγματος διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκατ. άτομα).
Διά του παρόντος καλούμε όσους παραγωγούς τροφίμων και ποτών μέλη του Επιμελητηρίου μας που δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής ΠΕ Δράμας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Έκθεση, στην οποία θα υπάρχει δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.

Στους ενδιαφερόμενους δίδονται δύο επιλογές: Είτε συμμετοχή στο συλλογικό εκθετήριο κάθε Επιμελητηρίου, είτε φυσική παρουσία του εκάστοτε παραγωγού για την πώληση του παραγόμενου προϊόντος από τον ίδιο (ή από εκπρόσωπό του).
Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση, ωστόσο αν κάποιος/α παραγωγός επιθυμεί να έχει φυσική παρουσία οφείλει να αναλάβει τα έξοδα μετάβασης την μεταφορά των προϊόντων και της διαμονής του στην Αθήνα.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Επιμελητήριο Δράμας Τηλέφ.: 2521022750 (εσωτ. 1) Email: ccidrama@dramanet.gr
Παρακαλούμε όπως υποβάλλετε τα αιτήματα σας έως την Τρίτη 21/02 και ώρα 14:00 ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα της Διοργάνωσης.

Προσοχή
Η αίτηση διατίθεται: μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Δράμα www.dramanet.gr στο banner «Έκθεση Μετρό Συντάγματος» ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με το πρωτόκολλο της αίτησης συμμετοχής σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι από τον αριθμό των θέσεων.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!