Επιμορφωτικοί περίπατοι-συναντήσεις από τον Σύλλογο Φιλολόγων Δράμας: «Μνήμη της πόλης: Ιστορικοί περίπατοι στη Δράμα»

0
728

Ο Σύλλογος Φιλολόγων Δράμας πραγματοποιεί αυτό το διάστημα σειρά επιμορφωτικών περιπάτων-συναντήσεων με θέμα: «Μνήμη της πόλης: Ιστορικοί περίπατοι στη Δράμα».

Ο 1ος περίπατος με τίτλο «Ιστορικός περίπατος στα Οθωμανικά Τεμένη της Δράμας» με τον Βασίλη Μεσσή, φιλόλογο – διδάκτορα Αρχαιολογίας ΑΠΘ, έγινε την Τετάρτη 15/3/2023.
Ο 2ος περίπατος με τίτλο «Ιστορικός περίπατος στην Περίθαλψη: ένα τοπόσημο της προσφυγικής μνήμης» με την Γεωργία Μπακάλη, φιλόλογο – διδάκτορα Ιστορίας ΑΠΘ, θα γίνει σήμερα Τετάρτη 29/3/2023 με σημείο συνάντησης, στις 18:00, στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου/Λυκείου.
Ο 3ος περίπατος θα γίνει την Τετάρτη 5/4/2023 με τίτλο «Ιστορικός περίπατος στην Βυζαντινή Δράμα» με την Μαρία Κοντογιαννοπούλου, Προϊσταμένη του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων και Μουσείων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δράμας. Η συνάντηση για τον 3ο περίπατο θα γίνει στις 18:30 στον Ι. Ν. Αγίας Σοφίας.

Για τους περιπάτους αυτούς θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ