Ο Γεώργιος Ιακωβίδης και ο Σπύρος Τοπαλίδης του Αλφεού τιμήθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

0
240

Στις 9 και 10 Μαΐου στη Δράμα, θα διοργανωθεί το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ αγοριών και κοριτσιών


 

Τιμήθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, οι δύο πρωταθλητές του αθλήματος Brazilian Jiu Jitsu, Γεώργιος Ιακωβίδης και Σπύρος Τοπαλίδης το μεσημέρι της Τρίτης. Τους δύο πρωταθλητές υποδέχθηκε και τίμησε στο γραφείο του ο κ. Παπαεμμανουήλ, που οι επιτυχίες τους ξεπέρασαν τα όρια της χώρας μας στο Brazilian Jiu Jitsu.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας είπε ότι: «Οι δυο αθλητές μας έχουν κάνει περήφανους το τελευταίο διάστημα με τις επιτυχίες τους, σε αυτό το ανερχόμενο και στη Δράμα άθλημα, που τα τελευταία χρόνια έχει άνθιση και ανοδική πορεία. Θελήσαμε, όπως κάνουμε σε όλες τις περιπτώσεις που αθλητές μας προοδεύουν και έχουν μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα τους, να τους υποδεχθούμε και να ευχηθούμε υγεία όπως επίσης και επιτυχίες όπως αυτές που είχαν πρόσφατα στα πολύ μεγάλα πανευρωπαϊκά τουρνουά που συμμετείχαν με τελευταίο αυτό στο Παρίσι. Θα θέλαμε να τους εκφράσουμε εκ μέρους του δραμινού λαού τις ευχαριστίες μας. Μας έκαναν περήφανους. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας που ύψωσαν το ελληνικό εθνόσημο στα πέρατα του κόσμου και με τις επιτυχίες τους έκαναν γνωστή και τη Δράμα. Τους ζητάμε να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν με αγάπη. Ο Σύλλογος Αλφεός Δράμας, έχει πάρα πολλά νέα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα και εμείς υποστηρικτικά με τον τρόπο μας και με όσες δυνάμεις έχουμε θέλουμε να νοιώθουν ότι είμαστε κοντά τους, ως διοίκηση της περιφέρειας. Οτιδήποτε μπορούμε, στο πλαίσιο των δικών μας αρμοδιοτήτων θα το κάνουμε για να βοηθήσουμε».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, έκανε επίσης γνωστό ότι στις 9 και 10 Μαΐου στη Δράμα, θα διοργανωθεί το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ αγοριών και κοριτσιών. Η θετική απάντηση για την διοργάνωση στη Δράμα, από τα υπουργεία Παιδείας της Ελλάδας και της Κύπρου, εξασφαλίστηκε πριν από λίγες ημέρες. «Παλέψαμε από πέρσι για αυτή τη διοργάνωση. Τα κορίτσια της Προσοτσάνης είχαν πάρει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Χάντμπολ και βάλαμε από τότε στόχο να πάρουμε στη Δράμα το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ» τόνισε ο ίδιος.
Ο Γεώργιος Ιακωβίδης είπε μεταξύ άλλων ότι η Δράμα έχει ένα πολύ δυνατό παρόν σε όλες τις διοργανώσεις του Brazilian Jiu Jitsu, εντός και εκτός Ελλάδας και αυτό φαίνεται με τις επιτυχίες που φέρνει. «Ο Σπύρος Τοπαλίδης βγήκε 7ος στον κόσμο στο Αμπού Ντάμπι. Συνεχίζουμε επιδιώκοντας ότι καλύτερο και για τη Δράμα αλλά και για τους αθλητές» πρόσθεσε.
Για τον Σπύρο Τοπαλίδη αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μόλις 18 και ξεκίνησε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από την ηλικία των 14 ετών. Χρειάστηκε πολλές ώρες προπονήσεων για να καταφέρει να φθάσει στο σημερινό επίπεδο, που δικαιολογημένα κάνει περήφανο το σύλλογό του αλλά και τους Δραμινούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ