Επιστολή Διαμαρτυρίας Εργαζομένων Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας

0
3589

Οι εργαζόμενοι του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας νιώθουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε στο θέμα του κλεισίματος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
Την Παρασκευή 9/10/2020 χωρίς να έχουμε κάποια ενημέρωση και ενώ ξεκινούσαμε το ημερήσιο πρόγραμμα προπονήσεων βρεθήκαμε προ εκπλήξεως τόσο εμείς όσο και οι αθλητές και οι γονείς όταν μας ανακοινώθηκε το κλείσιμο του κολυμβητηρίου. Μετά από μια περίοδο έξι μηνών επαγγελματικής αβεβαιότητας λόγω της πανδημίας του covid-19 και των προβλημάτων που προέκυψαν μετέπειτα με το φίλτρο του κολυμβητηρίου, και ενώ ξεκινήσαμε με χαρά και μεγάλη συμμετοχή από τα παιδιά τις προπονήσεις, ερχόμαστε αντιμέτωποι ακόμα μια φορά με την επαγγελματική αβεβαιότητα και την ανεργία και αυτή τη φορά χωρίς να γνωρίζουμε εάν και πότε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας με ότι συνεπάγεται αυτό.
Εδώ και καιρό είμαστε γνώστες των προβλημάτων που υπάρχουν σχετικά με την άδεια του Κολυμβητηρίου, όπως και των συνεχόμενων υποσχέσεων από τις αρχές του τόπου ότι έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν με την δέσμευση των απαιτούμενων χρημάτων. Το ποιος ή ποιοι ευθύνονται για το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως είναι κάτι που και εμείς ζητούμε να μάθουμε. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο.
Ως εργαζόμενοι προτεραιότητα μας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον άθλησης τόσο για τα εκατοντάδες παιδιά και πολίτες που κολυμπούν καθώς και για εμάς τους ίδιους που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο κολυμβητήριο.
Η παραπληροφόρηση που όλες αυτές τις μέρες έχει αρχίσει να διαρρέεται τεχνηέντως από διάφορους, το μόνο που καταφέρνει είναι να βάζει εμπόδια στις προσπάθειες για επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό. Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου που τα τελευταία χρόνια παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους ώστε το κολυμβητήριο της πόλης μας να παραμείνει ανοιχτό και ασφαλές για όλους μας. Τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες «των παιδιών» μας αλλά τις δικές μας να είστε σίγουροι ότι μας πεισμώνει περισσότερο. Η οικογένεια του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας ήταν και είναι πάντα ενωμένη και θα μας βρείτε μπροστά σας.
Οι εργαζόμενοι του Κ.Ο. Δράμας
Αβραμίδης Σταύρος, Γκαμότσου Δόμνα, Θεμέλογλου Μαντώ, Σανοζίδης Γιώργος, Σανοζίδης Σπύρος, Τζούμα Κατερίνα, Τοκμακίδης Κώστας, Τσεπενέκη Σωτηρία, Χιουσένι Φλώρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ