Έρχεται προκήρυξη για 10 θέσεις στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Παρανεστίου

0
1149

– Απόφαση της ΑΕΜΥ να προκηρυχθούν 86 θέσεις με διάρκεια σύμβασης έως 1 έτος
– Αναλυτικά ποιες ειδικότητες θα καλυφθούν

Στην έγκριση των σχεδίων πρόσκλησης για τη στελέχωση των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών μεταξύ αυτών και του Παρανεστίου της Δράμας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών στα Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών – που αφορούν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την ψυχολογική υποστήριξη, την κοινωνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες διερμηνείας, προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.) τις προηγούμενες ημέρες.
Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν αφορούν 86 θέσεις ενώ άλλες 11 θέσεις θα προκηρυχθούν μετά από επαναξιολόγηση των λειτουργικών αναγκών των Κέντρων. Οι προκηρύξεις των θέσεων αυτών θα εκδοθούν μετά από τη σχετική απόφαση του Υπουργού Υγείας που αναμένεται.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΜΥ Α.Ε. στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Παρανεστίου Δράμας θα προκηρυχθούν αρχικά οι εξής θέσεις:
-1 Ιατρός ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας (ελλείψει των εν λόγω ειδικοτήτων, οι θέσεις θα καλυφθούν από ιατρούς άλλων ειδικοτήτων ή ελλείψει από ιατρούς άνευ ειδικότητας).
-1 Ιατρός ειδικότητας Ψυχιατρικής αλλά και
-1 ΠΕ Οδοντιατρικής,
-3 ΠΕ ή ΤΕ Νοσηλευτικής,
-1 ΤΕ Επισκεπτών Υγείας,
-1 ΠΕ Ψυχολογίας,
-1 ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών,
-1 Διερμηνέας/διαπολιτισμικός μεσολαβητής γλώσσας Ούρντου.

Σε δεύτερο χρόνο θα προκηρυχθούν 1 θέση ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Νοσηλευτών και 1 θέση ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού ή ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού θα προκηρυχθούν σε δεύτερο χρόνο επαναξιολογώντας τις λειτουργικές ανάγκες του Προ-Αναχωρησιακού Κέντρου.
Το σύνολο των θέσεων που θα καλυφθούν είναι 12.

Επίσης σύμφωνα με την ίδια απόφαση στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Ξάνθης θα καλυφθούν αρχικά 8 θέσεις που αφορούν: 1 Ιατρό ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας (ελλείψει των εν λόγω ειδικοτήτων, οι θέσεις θα καλυφθούν από ιατρούς άλλων ειδικοτήτων ή ελλείψει από ιατρούς άνευ ειδικότητας), 3 ΠΕ ή ΤΕ Νοσηλευτικής, 1 ΤΕ Διοικητικού ή ΤΕ Διοικητικού -Οικονομικού, 1 ΠΕ Ψυχολογίας, 1 ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, 1 Διερμηνέας/διαπολιτισμικός μεσολαβητής γλώσσας Ούρντου. Ακόμη 1 θέση ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Νοσηλευτών θα προκηρυχθεί σε δεύτερο χρόνο με την επαναξιολόγηση των λειτουργικών αναγκών του Προ-Αναχωρησιακού Κέντρου. Συνολικά πρόκειται να καλυφθούν στο κέντρο 9 θέσεις.
Το προσωπικό θα προσληφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ενώ το ιατρικό προσωπικό με καθεστώς πλήρους απασχόλησης για χρονικό διάστημα έως ενός έτους και θα αποκλειστεί σε κάθε περίπτωση η αναγνώριση των συμβάσεων ως αορίστου χρόνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ