Έτοιμη για την πρεμιέρα της Κυριακής η Ονειρούπολη

0
644

– Μέχρι και χθες Δευτέρα, 118 σχολεία δήλωσαν ενδιαφέρον να επισκεφθούν την μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή
– Μεγάλο ενδιαφέρον στα κοινωνικά δίκτυα. Το βίντεο τοποθέτησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας το παρακολούθησαν 228.881 χρήστες


Έτοιμη τόσο από πλευράς εργασιών όσο και από πλευράς προγράμματος είναι η φετινή Ονειρούπολη που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή. Τα μόνα που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη είναι τα στολίδια τα οποία είναι έτοιμα αλλά υπήρξε βούληση να μην τοποθετηθούν ακόμη για να είναι εκτεθειμένα στη φθορά, τόνισε χθες μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μιχάλης Τάσσου.
Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης στάλθηκε χθες Δευτέρα στο τυπογραφείο και θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου με όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής σήμερα Τρίτη ή αύριο Τετάρτη.
Μέχρι και χθες Δευτέρα, 118 σχολεία δήλωσαν ενδιαφέρον να επισκεφθούν την Ονειρούπολη. Πρόκειται για σχολεία από τη Δράμα, την Καβάλα, τις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, τη Χρυσούπολη, τη Νιγρίτα, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ορεστιάδα, την Έδεσα, την Πτολεμαΐδα, τον Σταυρό Θεσσαλονίκης, την Θάσο, την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Κοζάνη, την Αταλάντη, την Χαλκιδική, την Κατερίνη. Ο αριθμός αυτός ήρθε μετά από στοχευμένη καμπάνια στα σχολεία με μια αφίσα και χειρόγραφη επιστολή του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, που μέσω της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προωθήθηκε στις διευθύνσεις και στα σχολεία όλης της χώρας.
Την ίδια ώρα γίνεται οπό τους διοργανωτές, μια πολύ μεγάλη καμπάνια προβολής στα κοινωνικά δίκτυα. Μόνο το βίντεο τοποθέτησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας το παρακολούθησαν 228.881 χρήστες των κοινωνικών δικτύων το Σάββατο και είχε 3146 “Like”, 71 σχόλια και 62 κοινοποιήσεις.
Όπως είπε ο κ. Τάσσου, σε σχέση με πέρσι η σελίδα της Ονειρούπολης αύξησε την απήχησή της κατά 1,3000%. Η αύξηση των “Like” είναι 303,5%. Οι επισκέψεις στην σελίδα της Ονειρούπολης αυξήθηκαν κατά 770,9%.
«Φαίνεται ότι ξεκίνησε κάτι αρκετά δυναμικά μέχρι στιγμής. Γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια στο κομμάτι των κοινωνικών δικτύων. Η προσπάθεια θα φανεί και στο κομμάτι του προγράμματος αλλά και στη διαφημιστική καμπάνια. Παράλληλα γίνεται και μια πολύ σοβαρή προσπάθεια με το Δημόσιο ΙΕΚ ώστε στα σχολεία που έρχονται να παρέχεται η δυνατότητα ξενάγησης στην πόλη. Θα πρέπει να πούμε επίσης ότι φέτος κάναμε πολύ χρήση των νέων τεχνολογιών κάτι που θα κάνουμε και στη συνέχεια” προσέθεσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ