Γαία Δράμας

0
2040

Σαββατοκύριακο με ήττες για τον Α.Σ. Γαίας Δράμας με εξαίρεση τις κορασίδες που κέρδισαν εύκολα την Άρτεμις Σερρών με 3 -0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα.    

Γυναίκες                                                                                                                  Ερμογένης – Γαία 3 – 1                                                                                                Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη της Ξάνθης που τα κορίτσια του μπήκαν δυναμικά και με αυτοπεποίθηση στον αγώνα αποφασισμένες για την Νίκη και μας γκρέμισαν από την κορυφή της κατηγορίας.

Κορασίδες                                                                                                                       Γαία – Άρτεμις Σερρών 3 – 0                                                                                               Σχεδόν άνετη νίκη των κορασίδων 25 -15 , 25 – 21, 25 – 21. Που ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν απειλήθηκε

Παγκορασιδες                                                                                                               Γαία – Άρτεμις Σερρών 1 -3                                                                                            18 – 25, 17 – 25 , 25 – 18, 18 – 25. Εμφάνιση πολύ μακριά από τα δεδομένα της ομάδας με πολλά λάθη. Οι αθλήτριες της Άρτεμις παίζοντας απλό και μεθοδικό βόλεϊ επικράτησαν άνετα.

Παγκορασιδες 2                                                                                                             Γαία – Γ.Σ. Δράμας 0-3                                                                                                        18 – 25 , 12 – 25 , 24 – 26. Δίκαιη επικράτηση του γυμναστικού απέναντι στην ομάδα μας που θέλει πολύ δουλειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ