Ανεμοδείκτης

0
2410

ΤΗΝ Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, και στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας, θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση της παράταξης “Ενεργοί Πολίτες”. Θα μιλήσει ο επικεφαλής της παράταξης και υπ. Δήμαρχος Ανέστης Τερζής και θα ανακοινώσει όπως αναφέρουν οι πληροφορίες περίπου 20 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

TΟΝ Ωτορινολαρυγγολόγο Νικόλαο Μπούρα απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών ενέταξε στο ψηφοδέλτιο της μεταξύ άλλων η Δημοτική Παράταξη “Αδέσμευτοι Πολίτες” όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Στέργιος Ηλιόπουλος. ο κ. Ηλιόπουλος ανακοίνωσε παράλληλα και την κα Κατερίνα Ξενίδου συνταξιούχο του Δημοσίου και πρώην εργαζόμενη στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας.

ΤΟΝ πρωτοεμφανιζόμενο στα Δημοτικά, αλλά όχι και στα κοινά, Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη Αρχιτέκτονα και πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δράμας ανακοίνωσε ότι εντάσσει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Πόλη+Ζωή, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υπ. Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης. Η ανακοίνωση του κ. Καλαιτζίδη έγινε το Σάββατο.

ΑΡΚΕΤΟΙ ήταν οι Δήμαρχοι και οι αιρετοί από την Δράμα που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα την Κυριακή με σκοπό την διαμαρτυρία για την συμφωνία των Πρεσπών. Ομιλητής στο Συλλαλητήριο ήταν και ο κ. Δαλακάκης ο οποίος θυμίζουμε διοργάνωσε και την μετάβαση κατοίκων του Δήμου Δοξάτου με ναυλωμένο λεωφορείο στο Συλλαλητήριο της Αθήνας.

ΌΤΙ θα καταθέσει στον εισαγγελέα όλα τα υβριστικά σχόλια και τις απειλές που έχει δεχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποίησε ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής μιλώντας για τις αναρτήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες με φόντο την συμφωνία των Πρεσπών. Είπε επίσης ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα και για το οικογενειακό του περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ