Γενικό Νοσοκομείο Δράμας: «Όταν τα γρήγορα ανακλαστικά και η αποφασιστικότητα του Διοικητή της 4ης Υ.Π.Ε. και οι αγαστές συνεργασίες με τις Διοικήσεις των νοσοκομείων, φέρνουν αποτελέσματα»

0
5115

Με ανακοίνωσή της η διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας, κ. Καρατζόγλου, ενημέρωσε σχετικά την ενίσχυση της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Δράμας με επτά ειδικούς παθολόγους από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για τον μήνα Ιούλιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «H Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και οι εργαζόμενοι στον Παθολογικό τομέα ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη Δημήτριο για την άψογη συνεργασία και για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα ενίσχυσης του ιατρικού προσωπικού της Παθολογικής Κλινικής για την κάλυψη του προγράμματος εφημεριών. Με απόφαση του μετακίνησε 7 ειδικούς παθολόγους από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» στο Νοσοκομείο μας προκειμένου όχι μόνο να ενταχθούν στο πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου αλλά να παρέχουν και πρωϊνή υπηρεσία για το διάστημα από 06/07/2021 έως 31/07/2021.
Ευχαριστούμε επίσης την Διοίκηση και τους υπεύθυνους του Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» για την ανιδιοτελή και αμέριστη συνεργασία.
Ευγνώμονες για τους ιατρούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ενίσχυση του Γ.Ν. Δράμας, τους καλωσορίζουμε στην πόλη μας και τους ευχόμαστε καλή παραμονή, βέβαιοι για την άμεση ένταξη στο δυναμικό του Νοσοκομείου μας. Συνεχίζουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!