Η αερολέσχη Αίολος Δράμας επέστρεψε από την Έδεσσα με το πρώτο βραβείο

0
1306
  • Πιστικός και Χουρμουζίδης επέστρεψαν με μετάλλια από την Έδεσσα
  • Παπαδόπουλος Σταύρος, Πολυχρόνης Πολυχρονιάδης και Μάρκος Σιώτος έδωσαν το παρών στην εκδήλωση στην Έδεσσα και έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμέτοχη τους

Με απόλυτη επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στέφθηκαν και τα ”PROMACHIA 2019”, αγώνες αλεξίπτωτου πλαγιάς, που διοργάνωσε η Αερολέσχη Έδεσσας.
Στους αγώνες που διήρκεσαν τέσσερις ημέρες και πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας με επίκεντρο την ιστορική κοινότητα των Προμάχων, συμμετείχαν αθλητές-πιλότοι από όλη την Ελλάδα καθώς και χώρες του εξωτερικού όπως FYROM, Νορβηγία, Πολωνία, Ρωσία, Βουλγαρία και Κίνα.
Τους διοργανωτές συνέδραμαν, εκτός από τους επίσημους χορηγούς τους (Επιχείρηση Λουτρών Πόζαρ, Δήμος Αλμωπίας, εστιατόριο Κόκκινο Πιπέρι, Φυσικό νερό Δροσιά, Voras Action) και οι τοπικοί φορείς των Προμάχων, ο ΜΧΣ Προμάχων, η Ομάδα Εθελοντών Προμάχων, το σύνολο των καταστηματαρχών, οι επαγγελματίες φορτηγατζήδες, οι εθελοντές οδηγοί και γενικά το σύνολο των κατοίκων.
Με το τέλος των αγώνων, ακολούθησε η τελετή απονομής των κυπέλλων και των μεταλλίων μέσα σε εορταστικό κλίμα και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού των πτήσεων για τα PROMACHIA 2020.
Ο ιθύνων νους και ο επικεφαλής της όλης διοργάνωσης Πέτρος Μίσκος έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πιλότους που μας εμπιστεύτηκαν και παρόλο τις άσχημες καιρικές προβλέψεις ήρθαν και συμμετείχαν στα τρίτα κατά σειρά Προμάχεια τα “PROMACHIA 2019”, να ευχαριστήσω επίσης και όσους δεν ήρθαν αλλά με την κριτική τους μας διαφημίζουν, μας διδάσκουν και μας κάνουν καλύτερους για τις επόμενες μας διοργανώσεις.
Είχαμε προγραμματίσει πέντε ημέρες πτήσεων, μια ημέρα προπόνησης και τέσσερις αγωνιστικές, τελικά ο καιρός μας έδωσε μια ημέρα προπόνησης και τρεις αγωνιστικές που πετάξαμε, από τα τρία τασκ που πετάξαμε τα δυο είναι έγκυρα και βαθμολογικά, δηλαδή τελικά πετάξαμε τέσσερις από τις πέντε ημέρες της διοργάνωσης.
Από επίσημες συμμετοχές στον αγώνα είχαμε 19 Έλληνες πιλότους και 22 ξένους, επίσης είχαμε και αρκετούς Έλληνες επισκέπτες πιλότους, στον αέρα συνολικά βρεθήκαμε περισσότεροι από 60 πιλότοι
Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα πολύ θετικά σχόλια που εισέπραξα από όλους τους πιλότους που συμμετείχαν, Έλληνες και Ξένους και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό.
Επειδή όμως ένας διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει με ένα μόνο άτομο θέλω να ευχαριστήσω τους βασικούς συνεργάτες μου, τους Δημήτρη Γιαννουση, Παρασκευά Καρούζο, Δόξαση Σαββίδη, Ευάγγελο Τσαούσκα και την Ελλίνα Γεωργακοπουλου για την βοήθεια τους και την αποτελεσματικότητα τους στα πόστα που ο καθένας ανέλαβε.
Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Στέφανο Συμεωνίδη και το ΔΣ της Αερολέσχης Έδεσσας που με εμπιστεύτηκαν και διοργανώσαμε μαζί αυτόν τον αγώνα.
Επίσης ευχαριστώ προσωπικά στον Χρήστο Μπατση πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Προμαχών που είναι και ο συνδιοργανωτής σύλλογος του αγώνα για την αποτελεσματική και απαραίτητη βοήθεια του σε εξαιρετικά καίριους τομείς του αγώνα.
Ευχαριστώ τον Δημήτρη Σαλαμανη και την ομάδα εθελοντών Προμάχων για τις κατασκευές στην απογείωση για τα αναμνηστικά δωράκια τους και την στήριξη τους
Ευχαριστώ τον Δήμο Αλμωπίας για την επισκευή του δρόμου ώστε να έχουμε πρόσβαση στην απογείωση, τον Δήμαρχο και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Γιώργο Γούδη για την προσωπική του συνεισφορά.
Ευχαριστώ ακόμα τον Ηλια Κλειδαρά και την Γιώτα Ραπάνου πρόεδρο και γραμματέα της ΕΑΠ στην ΕΛΑΟ για την άψογη συνεργασία που και σε αυτόν τον αγώνα για μια ακόμα φορά είχαμε.
Ευχαριστώ πολύ την πρόεδρο της Κοινότητας Προμάχων Μαρια Γιουρούκη για την βοήθεια της αλλά και όλους τους κατοίκους της κοινότητας Προμάχων για την βοήθεια τους και περισσότερο για την εξαιρετική ανιδιοτελή φιλοξενία που προσφέρουν σε εμάς αλλά και σε όλους όσους συμμετέχουν στις διοργανώσεις μας εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ