Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας συγχαίρει τους διαιτητές του Σαββάτου

0
2488

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας συγχαίρει τους διαιτητές της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον ΟΦ Ιεράπετρας Μπαϊρακτάρη (Αθηνών) όσο και τους συνεργάτες του Παγουρτζή (Πειραιά) και Γουρνιά (Ανατολική Αττική), για την άψογη δουλειά που έκαναν χωρίς να δώσουν το δικαίωμα σε κανέναν να παραπονεθεί για τη διαιτησία καθώς ήταν απόλυτα ορθή.
Η Δόξα τόνισε επίσης πως οι τρεις διαιτητές απέδειξαν πως η ελληνική διαιτησία δεν έχει να φοβηθεί τίποτε απολύτως και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας:
«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας θέλει να συγχαρεί δημόσια την διαιτητική τριάδα του σημερινού αγώνα της ομάδας μας στην Ιεράπετρα. Τόσο ο κ. Μπαϊρακτάρης (Αθηνών) όσο και οι συνεργάτες του Παγουρτζής (Πειραιά) και Γουρνιάς (Ανατολική Αττική) απέδειξαν πως η ελληνική διαιτησία δεν έχει να φοβηθεί τίποτε απολύτως και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Με παρόμοια ανακοίνωση ευχαριστήσαμε και συγχαρήκαμε τον κ. Μαλούτα στα Τρίκαλα αν και χάσαμε με 3-0!
Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα καθώς πιστεύουμε στους Έλληνες διαιτητές και τους αξίζουν αυτές οι ελάχιστες γραμμές αναγνώρισης.
Συγχαρητήρια στο κ.Μαρκ Κλάτενμπεργκ και στους συνεργάτες του, που με την πολύ καλή δουλειά εμπνέουν τα νέα παιδιά στον χώρο της διαιτησίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ