Κατάληψη από το πρωί σήμερα στο σχολικό συγκρότημα Αρρένων

0
4821

Με τηλεκπαίδευση γίνονται τα μαθήματα από την τρίτη διδακτική ώρα σε 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο

Σε κατάληψη προχώρησαν οι μαθητές του στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου, σήμερα από τις πρωινές ώρες. Παρά τις προσπάθειες των καθηγητών να τους μεταπείσουν, τελικώς αυτό δεν επετεύχθη και η κατάληψη συνεχίζεται.
Από την τρίτη διδακτική ώρα, έχει αρχίσει ήδη τηλεκπαίδευση για τους υπόλοιπους μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα, όπως εξήγησε στα “Χ” η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Χριστίνα Βαμβούρη, η οποία τόνισε ότι οι μαθητές που βρίσκονται μέσα στο σχολείο και κάνουν κατάληψη είναι ελάχιστοι.
Σε ό,τι αφορά τα αιτήματα που προβάλλουν οι μαθητές οι οποίοι προχώρησαν στην κατάληψη, σύμφωνα με όσα είπε η κα Βαμβούρη, είναι ότι: δεν θέλουν να κάνουν χρήση μάσκας, εκφράζουν την αντίρρησή τους για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και διαφωνούν με τα πολλά επτάωρα μαθημάτων.
Οι μαθητές θέτουν θέμα για τον αριθμό των μαθητών που παρακολουθούν μαθήματα ανά τμήμα, που είναι όπως λένε άνω των 25 ατόμων, δηλώνοντας ότι έτσι δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ