Κλειστό από σήμερα μέρος της οδού Περδίκα όπου βρίσκεται το ετοιμόρροπο διατηρητέο κτήριο

Έγινε επιτέλους αντιληπτός ο κίνδυνος που υπάρχει μετά το δημοσίευμα των “Χ”

0
2038

Έκλεισαν σήμερα από το πρωί και τα δύο τμήματα κυκλοφορίας, στην αρχή της οδού Περδίκα, όπου βρίσκεται το ετοιμόρροπο διατηρητέο κτήριο, που αποτελούσε  έδρα των Γερμανών πιλότων του Α’ παγκοσμίου πολέμου, τον προηγούμενο αιώνα.

Μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας”, έγινε επιτέλους απόλυτα αντιληπτός ο κίνδυνος που υπάρχει για πεζούς και διερχόμενα οχήματα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από την οδό Περδίκα προς τον κόμβο της  Ταξιαρχίας, διακόπηκε από το ύψος του οικοδομικού τετραγώνου της καπναποθήκης και πλέον  εξυπηρετείται από τις παράπλευρες οδούς. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας, αναμένει τον αποχαρακτηρισμό του κτηρίου,  για να προχωρήσει στην διαδικασία της κατεδάφισης. Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μήνες το ένα τμήμα κυκλοφορίας της οδού Περδίκα, στο ύψος του κτηρίου, ήταν κλειστό λόγω κατάρρευσης οικοδομικών υλικών. Πλέον φαίνεται ότι  “ο κόμπος έφθασε στο χτένι” μετά και την νέα πτώση  δομικών υλικών που παρατηρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Το κλείσιμο του δρόμου τόσο για τους πεζούς όσο και για τα οχήματα που αποφασίστηκε,  μπορεί να αποτελέσει τουλάχιστον ένα προσωρινό μέτρο ασφάλειας. Παρόλα αυτά απαιτούνται ολοκληρωμένες λύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ