Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας: «38α ΝΙΟΒΕΙΑ 2022»

0
1741

– 2 ασημένια για τον Τοπχαναλή Μιχαήλ
– Όριο προεθνικής Ελλάδος για τον Μπανιώτη Γεώργιο


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αγωνιστική ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας στην σημαντική Διεθνή διοργάνωση «38α ΝΙΟΒΕΙΑ 2022», που διοργανώθηκε από το κολυμβητικό τμήμα της Χ.Α.Ν.Θ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, από τις 15 έως τις 17 Απριλίου 2022.
Οι αγώνες σημαδεύτηκαν από δύο πολύ σημαντικές επιτυχίες για αθλητές του συλλόγου μας.
-Ο Τοπχαναλής Μιχαήλ κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια στα 100μ. ελεύθερο Ανδρών με επίδοση 52.73 που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ και στα 50μ. πεταλούδα Ανδρών με επίδοση 25.27.
-Ο Μπανιώτης Γεώργιος επιβεβαίωσε το όριο για την Προεθνική Ελλάδος στα 100μ. πεταλούδα Ανδρών με επίδοση 57.47
Στην διοργάνωση συμμετείχαν 14 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας και συγκεκριμένα οι παρακάτω: Αλαγκιοζίδου Ραφαηλία, Ασημάκη Μαρία, Δαουράκης Γεώργιος, Κολόζος Μάριος, Μενζιλτζίδης Γεώργιος, Μπανιώτης Γεώργιος, Μυλωνάς Βασίλειος, Νίκογλου Νικόλαος, Ναζλίδου Ελένη, Περσίδου Μαρία-Ευαγγελία, Τάσκος Δημήτριος, Τερνεκτσής Αθανάσιος, Τοπχαναλής Μιχαήλ και Τικοζίδου Χρύσα. Η παρουσία όλων των αθλητών μας ήταν ικανοποιητική, σημειώθηκαν βελτιώσεις στις ατομικές τους επιδόσεις και φάνηκε για μια ακόμα φορά το πόσο μεγάλη προσπάθεια καταβάλλουν αθλητές, προπονητές και γονείς κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Τα παιδιά συνεχίζουν τον αγώνα τους για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία τους ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ακολουθώντας πιστά το προπονητικό πρόγραμμα.
Εμείς με τη σειρά μας χωρίς να κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, συγχαίρουμε όλους τους αθλητές-αθλήτριές μας και τους προπονητές τους, όχι μόνο για την παρουσία τους στα 38α ΝΙΟΒΕΙΑ αλλά κυρίως για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν σχεδόν 2 χρόνια χωρίς κολυμβητήριο στην Δράμα!

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Μπανιώτης Χρήστος

Ο Γραμματέας
Τοπχαναλής Ευάγγελος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ