Κωνσταντίνος Μπλούχος: Από την Περιφέρεια ΑΜΘ ξεκίνησαν οι συναντήσεις του Υπουργού Οικονομικών με θέμα τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε περιφερειακό επίπεδο

0
4322

Ο βουλευτής Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές της Ν.Δ. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, με θέμα «Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε περιφερειακό επίπεδο». Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Μέτιος, Δήμαρχοι καθώς και εκπρόσωποι των κατά τόπους επιμελητηρίων και άλλων φορέων.
Ο Υπουργός ξεκίνησε έναν κύκλο επαφών με στελέχη των Περιφερειών της χώρας, με πρώτη την Περιφέρεια ΑΜΘ. Αναφέρθηκε στα συνολικά ποσά που έχουν διατεθεί στην Περιφέρειά μας τα οποία ανέρχονται σε 590 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 109 εκατομμύρια στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.
Συζητήθηκαν οι οικονομικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την πανδημία αλλά και τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το άνοιγμα της οικονομίας και τη στήριξη των επιχειρήσεων.
Ο Κωνσταντίνος Μπλούχος μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης δήλωσε: «Σε μια πρωτοφανή οικονομική πραγματικότητα, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι δίπλα σε κάθε παραγωγικό πολίτη και επιτηδευματία της χώρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here