Κωνσταντίνος Μπλούχος: «Πολύ σύντομα θα έχουμε επανεκκίνηση του έργου και ολοκλήρωση του Δημοτικού Σχολείου Νευροκοπίου»

0
2742

Ο Βουλευτής Δράμας με τη ΝΔ, Κων/νος Δ. Μπλούχος, μαζί με τον Δήμαρχο Κάτω Νευροκοπίου, Γιάννη Κυριακίδη, επισκέφθηκαν πρόσφατα τα γραφεία της «ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.» (Κτιριακές Υποδομές), της εταιρείας του υπουργείου Υποδομών που είναι αρμόδια για την κατασκευή κάθε δημοσίου κτηρίου. Συναντήθηκαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Θανάση Γιάνναρη, καθώς και με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κα. Εύη Δημάκη – Σύμβουλο Διοίκησης, κ. Θανάση Βρυώνη – Οικονομικό Σύμβουλο, κ. Γιάννη Τσαγκάρη – Διευθυντή Κατασκευών και κ. Θεόδωρο Κυριαζόπουλο Γενικό Διευθυντή Έργων και Λειτουργίας. Συζήτησαν διεξοδικά το λιμνάζον ζήτημα της ανέγερσης του Δημοτικού Σχολείου Νευροκοπίου, ένα έργο πνοής, ιδιαίτερα σημαντικό που φέρει τη σφραγίδα του εκλιπόντος Δημάρχου Βασίλη Γιαννόπουλου.
Στη συζήτηση τονίστηκε η αναγκαιότητα της ασφάλειας στο εγκαταστημένο εργοτάξιο.
Ο Κ. Μπλούχος δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Είχαμε μια πολύ δημιουργική συνάντηση όπου αποφασίστηκε η άμεση παρέμβαση για την ασφάλεια της περιοχής και η επιτάχυνση του βηματισμού και των απαραίτητων διαδικασιών για την απρόσκοπτη εξέλιξη της ανέγερσης του Δημοτικού Σχολείου Νευροκοπίου. Βασικό στοιχείο και κρίσιμος όρος στη διευθέτηση του θέματος είναι η ανταπόκριση αναδόχου. Το ζήτημα που εκκρεμεί είναι σε φάση οριστικής διευθέτησης και πολύ σύντομα θα έχουμε επανεκκίνηση και ολοκλήρωση του έργου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ