Κώστας Καραγιαννίδης: “Παρά τα πολλά προβλήματα που είχε φέτος η ομάδα έχουμε κάνει μια αξιόλογη πορεία μέχρι στιγμής”

0
4316

Συνέντευξη με τον τερματοφύλακα του ΦΓΣ Φίλιπποι Δοξάτου, Κώστα Καραγιαννίδη.

Στα «Χ» μίλησε ο τερματοφύλακας του ΦΓΣ Φίλιπποι Δοξάτου Κώστας Καραγιαννίδης που την φέτος κάνει μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της ομάδας του. Πιστός στρατιώτης του Δοξάτου που αγωνίζεται χρόνια στην ομάδα και είναι ένας γηγενής ποδοσφαιριστής της ομάδας.
Στο Παιχνίδι Νευροκόπι – Δοξάτο ο Κώστας Καραγιαννίδης μας έκανε εντύπωση, καθώς είχε αποκρούσει σε εκείνο το παιχνίδι δύο πέναλτι. Γενικότερα εκείνη την περίοδο είχε αποκρούσει 5 πέναλτι και ήταν πολύ φορμαρισμένος.
Στα «Χ» μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς η χρονιά ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα, για την κατάσταση στο δραμινό ποδόσφαιρο και αν τον ενδιαφέρει μελλοντικά να ασχοληθεί με την προπονητική.

Δύο λόγια για τη φετινή πορεία των Φιλίππων Δοξάτου;
Η χρονιά ξεκίνησε στο παρά πέντε για μας λόγω διοικητικών προβλημάτων. Θεωρώ ότι για την χρονική περίοδο που ξεκινήσαμε και παρά τα πολλά προβλήματα έχουμε κάνει μια αξιόλογη πορεία μέχρι στιγμής.

Η ομάδα ξεκίνησε την χρονιά αργά και με πολλά προβλήματα. Είχαν γίνει μέσα στο καλοκαίρι αρκετές Γενικές Συνέλευσης και κυριολεκτικά η ομάδα την τελευταία στιγμή φτιάχτηκε. Είναι κάτι που επηρέασε αρνητικά ή σας έκανε πιο ενωμένους;
Σίγουρα το καλοκαίρι υπήρχε ανησυχία για το μέλλον της ομάδας. Χάσαμε και κάποιους σημαντικούς παίκτες αλλά αυτό πιστεύω μας έκανε να πεισμώσουμε και να γίνουμε πιο δυνατοί.

Η χρονιά ξεκίνησε με τον Πέτρο Σερέτη και στην συνέχεια ήρθε ο κ. Όμπασης είναι (ήταν πριν σταματήσει το πρωτάθλημα) κάτι που επηρέασε την ομάδα θετικά ή αρνητικά; Με την ομάδα βίωσες το πρωτάθλημα το 2014 και τον υποβιβασμό το 2016 και πολύ καλές πορείες στην Α’ ΕΠΣ. Πώς βλέπεις φέτος την ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;
Πάντα μια αλλαγή προπονητή επηρεάζει θετικά μια ομάδα και αυτό φαίνεται και στην βαθμολογική μας συγκομιδή. Τώρα όσο αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σίγουρα η ομάδα έχει μια πτώση σε σχέση με προηγούμενες χρονιές αλλά ευτυχώς έχουμε (και πάντα είχαμε) δυνατά αποδυτήρια.

Αγωνίζεσαι χρόνια στο Δοξάτο και απ’ όσο γνωρίζω είχες αρκετές προτάσεις. Τι είναι αυτό που σε έκανε να μείνεις στην ομάδα;
Πολλές προτάσεις δεν είχα σίγουρα αλλά θα μου ήταν πολύ δύσκολο να αφήσω την ομάδα ειδικά σε αυτήν την δύσκολη περίοδο. Η ομάδα είναι για μένα η δεύτερη οικογένεια μου.

Στο παιχνίδι με το Νευροκόπι έβγαλες δύο πέναλτι κάτι που το βλέπουμε σπάνια. Εκείνη την περίοδο, αν θυμάμαι καλά, είχες βγάλει 5 συνεχόμενα πέναλτ. Πού πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό και πόσο δύσκολο είναι;
Αυτό που πρέπει να κάνεις για να αποκρούσεις είναι να προσπαθήσεις να ψυχολογήσεις τον εκτελεστή και να περιμένεις μια όχι καλή εκτέλεση. Ήμουν και σε καλή κατάσταση εκείνη την περίοδο και έτσι απέκρουσα τα πέναλντι.

Υπάρχει ταλέντο στο δραμινό ποδόσφαιρο;
Ναι πιστεύω υπάρχει ταλέντο στο δραμινό ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως γίνεται σωστή δουλειά στις ακαδημίες των ομάδων.

Οι δραμινοί προπονητές αξιοποιούν τα δραμινά ταλέντα;
Λόγω μπάτζετ οι όλο και περισσότεροι νεαροί χρησιμοποιούνται πλέον στις ομάδες και αν δει κανείς την ομάδα μας οι περισσότεροι είναι μικροί σε ηλικία.

Πώς βλέπεις το επίπεδο του δραμινού ποδοσφαίρου σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και που πιστεύεις ότι βρισκόμαστε σε σχέση με άλλους νομούς;
Υπάρχει πτώση όχι μόνο στο δραμινό αλλά και στους υπόλοιπους νόμους. Νομίζω βρισκόμαστε πιο κάτω σε σχέση με τους γειτονικούς νόμους.

Σ’ ενδιαφέρει μελλοντικά να ασχοληθείς με την προπονητική;
Δεν το έχω σκεφτεί προς το παρόν, αλλά νομίζω πως δεν θα ήθελα να ασχοληθώ.

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει και την πόρτα του ποδοσφαίρου. Τι είναι αυτό που θέλεις να πεις στους φίλους του δραμινού ποδοσφαίρου;
Θέλω να πω να κάνουν υπομονή. Αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο. Πάνω από όλα η υγεία, μένουμε σπίτι και εύχομαι γρήγορα να επιστρέψουμε στα γήπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ