Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πόλη της Δράμας

1
914

Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών στην οδό Χρυσοβέργη από δ/ση με οδό 1ης Ιουλίου έως οδό Βυζαντίου, σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 07:00 έως 17:00, προκειμένου εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής οδοστρώματος επί της σιδηροδρομικής διάβασης.
O ανάδοχος του έργου είναι υπεύθυνος για την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και τη διάθεση επαρκούς αριθμού σημαιοφόρων ατόμων, ώστε να εφαρμοστούν επαρκώς τα μέτρα ρύθμισης- περιορισμού – εκτροπής της κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων για το ως άνω χρονικό διάστημα θα εκτρέπεται και θα πραγματοποιείται από τις παρακείμενες οδούς. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί εκτροπή κυκλοφορίας στις διασταυρώσεις:
1ης Ιουλίου & Χρυσοβέργη
Παπαφλέσσα & Χρυσοβέργη
Βυζαντίου & Χρυσοβέργη
με την ρύθμιση κυκλοφορίας να ενεργείται με ευθύνη του υπεύθυνου επιβλέποντος μηχανικού και την συμβολή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.
Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

 


 

Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών στην οδό Ουρανίας από δ/ση με οδό Γαληνού έως τη δ/ση με οδό Βύρωνος, από αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 07:00 έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, προκειμένου εκτελεστούν οικοδομικές εργασίες κατεδάφισης ετοιμόρροπης ισόγειας κατοικίας.
O εργολάβος και μηχανικός του έργου είναι υπεύθυνος για την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και τη διάθεση επαρκούς αριθμού σημαιοφόρων ατόμων, ώστε να εφαρμοστούν επαρκώς τα μέτρα ρύθμισης- περιορισμού – εκτροπής της κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, με την συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.
Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!