Μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Μουσικό Σχολείο Δράμας

0
5061

Από 15 έως 30 Ιουνίου 2020 θα γίνουν οι εξετάσεις επιλογής μαθητών

Με ανακοίνωσή του το Μουσικό Σχολείο Δράμας επισημαίνει ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους υποψήφιους μαθητές Α’ Γυμνασίου της σχολικής χρονιάς 2020-2021, είναι η Παρασκευή 5 Ιουνίου. Οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής για την Α’ τάξη του Γυμνασίου οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email: gymmdram@sch.gr) του Μουσικού Σχολείου Δράμας μέχρι τις 5 Ιουνίου 2020, έως τις 14:00. Επίσης, οφείλουν να αποστείλουν ηλεκτρονικά έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο όπου αναφέρεται το όνομά τους (π.χ. Ε1), και προκύπτει η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους.
Σχετικά με τις εξετάσεις των μαθητών, ανακοινώνεται ότι οι θεματικές στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι μαθητές είναι: Ρυθμός, Ακουστική ικανότητα, Φωνητική ικανότητα.
Η διαδικασία επιλογής, που είναι υποχρεωτική για όλους τους υποψηφίους, πραγματοποιείται από επιτροπή εκπαιδευτικών που δεν ανήκει στο προσωπικό του Μουσικού
Σχολείου Δράμας και ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας. Η επιτροπή ανιχνεύει τις μουσικές δυνατότητες κάθε μαθητή και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι απαραίτητο οι υποψήφιοι μαθητές να γνωρίζουν μουσική.
Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί φέτος από 15 έως 30 Ιουνίου 2020 με τήρηση αναλόγως της με αριθμ. 55591/ΓΔ4/13-05-2020 κοινής υπουργικής απόφασης (Β΄ 1846) με θέμα: «Τρόπος ασφαλούς διεξαγωγής κάθε είδους εξετάσεων σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία» και των σχετικών εγκυκλίων και οδηγιών του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες: στο τηλέφωνο: 25210-28191 και στην ιστοσελίδα: www.lyk-mous-dramas.dra.sch.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!