Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γεώργιου Παπαδόπουλου για τις πανελλήνιες εξετάσεις

0
4062

Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που θα συμμετέχουν και κάθε εκπλήρωση των προσδοκιών τους.
Οπωσδήποτε, η εξεταστική αυτή δοκιμασία είναι μία ευκαιρία-σταθμός, χωρίς όμως να εξαρτάται μονάχα από αυτήν το μέλλον και η επαγγελματική σταδιοδρομία των τελειόφοιτων μαθητών. Οι ευκαιρίες στη διαδρομή της ζωής είναι ανεξάντλητες.
Αυτό που χρειάζεται είναι οι συμμετέχοντες να αντιμετωπίσουν με πνεύμα θετικής σκέψης αυτήν την δοκιμασία, όπως και κάθε δυσκολία στον παραπέρα βίο τους.
Αυτό το πνεύμα δύναμης και αισιοδοξίας είναι ακόμα περισσότερο αναγκαίο, ιδιαίτερα την φετινή χρονιά, που η διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων λαμβάνει χώρα υπό την ψυχολογική πίεση της υγειονομικής κρίσης, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπου χρειάστηκε να γίνει διακοπή των μαθημάτων και άλλων δραστηριοτήτων για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ολόψυχα, καλή δύναμη, καλή επιτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!