Μηνύματα βουλευτών ν. Δράμας για την έναρξη Πανελλαδικών εξετάσεων

0
3629

Μήνυμα Κωνσταντίνου Μπλούχου, βουλευτή Ν. Δράμας με τη ΝΔ
«Παιδιά, επιδείξτε θάρρος και μαχητικότητα»
«Αγαπητές μου κι αγαπητοί μου, φίλες και φίλοι μου που αυτές τις μέρες ολοκληρώσατε την τελευταία σας σχολική χρονιά και με την αποφοίτησή σας μπαίνετε στο τελικό στάδιο των Πανελληνίων Εξετάσεων. Συνεχίστε την πορεία της ζωής σας με πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και μην επιτρέψετε σε καμία δυσκολία, ειδικά σε αυτές που όλοι μας αντιμετωπίσαμε τον τελευταίο καιρό, να σας επηρεάσει.
Παιδιά, επιδείξτε θάρρος και μαχητικότητα. Είστε το μέλλον της πατρίδας μας. Εμείς όλοι, γονείς, εκπαιδευτικοί, αρχές και εξουσίες, θέλουμε να δούμε στα πρόσωπά σας την αξιοσύνη και την ωριμότητα να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τα λάθη που κάναμε εμείς οι μεγαλύτεροί σας.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας.
Με θερμές ευχές και αγάπη ανυπόκριτη»

Μήνυμα Θεόφιλου Ξανθόπουλου, βουλευτή Ν. Δράμας με τον ΣΥΡΙΖΑ
«Ο αγώνας για μια καλύτερη ζωή δεν σταματά ποτέ αλλά συνεχίζεται στο διηνεκές. Καλή επιτυχία»
«Αγαπητοί Μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, ξεκινούν αύριο οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ένα αμιγώς εκπαιδευτικό θέμα αποκτά πανελλήνια διάσταση κι αυτό είναι ακόμη μια ιδιαιτερότητα της Ελληνικής κοινωνίας, όχι κατ’ ανάγκην αρνητική. Είναι δεδομένο όμως ότι αυτή η διαδικασία είναι γεμάτη άγχος και αγωνία τόσο για εσάς, όσο και για τους οικείους σας.
Οι εξετάσεις αυτές είναι ένας σταθμός της ζωής σας, σημαντικός μεν αλλά απλώς ένας σταθμός. Δεν είναι προφανώς το τέρμα της διαδρομής αλλά μια από τις αφετηρίες της ζωής, που ανοίγεται τώρα μπροστά σας. Ήρθε η ώρα της απόλυτης συγκέντρωσης και της εξαιρετικής προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων σας.
Εύχομαι το αποτέλεσμα να σας δικαιώσει και να αισθανθείτε ικανοποιημένοι. Αλλά ακόμη και αν δεν επιτύχετε τους στόχους σας, μην απογοητεύεσθε. Θα επανέλθετε πιο αποφασισμένοι και καλύτερα προετοιμασμένοι. Ούτως ή άλλως η μάθηση είναι μια επίπονη, πολύμοχθη και διαρκής διαδικασία και οι εξετάσεις αυτές είναι απλώς ένα επεισόδιο στον διαρκή αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης. Η δε γνώση είναι ταυτισμένη με την ανθρώπινη ζωή. Και, ως γνωστόν, ο αγώνας για μια καλύτερη ζωή δεν σταματά ποτέ αλλά συνεχίζεται στο διηνεκές…
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»

Μήνυμα της Χαράς Κεφαλίδου, βουλευτή Δράμας και τομεάρχη Παιδείας & Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής
«Το προσωπικό ταξίδι των παιδιών μας σήμερα μόλις ξεκίνησε. Καλή επιτυχία!»
«Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και να θυμάστε ότι η εκπλήρωση των ονείρων σας είναι ένα μακρύ πανέμορφο προσωπικό ταξίδι . Σήμερα μόλις ξεκίνησε. Να είναι ασφαλές, συναρπαστικό και να χαίρεστε πάντα τη διαδρομή!
Μέσα από την καρδιά μου ‘Καλή Επιτυχία’».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ