Νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας ο κ. Δανιήλ Στούπας

0
5583

Νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος υποδιοικητής της, κ. Δανιήλ Στούπας όπως προέκυψε από τις κρίσεις στο Πυροσβετικό Σώμα. Ο κ. Δ. Στούπας αναλαμβάνει τα καθήκοντα που ασκούσε μέχρι πρόσφατα ο κ. Ιωάννης Αραμπατζής ο οποίος προήχθη στον βαθμό του Πυράρχου μετά τις κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα και ανέλαβε ήδη ως Διοικητής στην Π.Υ. Ξάνθης. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον νέο διοικητή της Π.Υ. Δράμας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε σχετικά με την ανάληψη καθηκόντων του νέου Διοικητή κ. Στούπα:

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας σας ενημερώνει ότι από 12 Φεβρουάριου 2021 αναλαμβάνει νέος Διοικητής της, ο Αντιπύραρχος Δανιήλ Δημ. Στούπας.
Ο νέος Διοικητής είναι έγγαμος πατέρας τριών παιδιών, κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1999, ενώ τα έτη 2000 αποφοίτησε από τη Σχολή Πυροσβεστών με το βαθμό του Πυροσβέστη και 2002 από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το βαθμό του Ανθυποπυραγού. Το 1993 αποφοίτησε από το τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 2006 από την Σχολή Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, στην Αθήνα και το 2013 από την Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Σχολής Αξιωματικών, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Αθήνα.
Υπηρέτησε μεταξύ άλλων, στον 2° Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, στον 4° Π.Σ. Πειραιά, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λίνδου Ρόδου, στους 2°, 3° και 6° Πυροσβεστικούς Σταθμούς Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Πυρασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο 199 Κέντρο Άμεσης Επέμβασης-Συντονιστικό Θεσσαλονίκης, στο Γραφείο Δασοπυρόσβεσης της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, στην 2η Ε.Μ.Α.Κ. (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών), στα Αερομεταφερόμενα Πεζοπόρα Τμήματα της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παρανεστίου Δράμας και τέλος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, με τα δύο τελευταία χρόνια ως Υποδιοικητής.
Παρακολούθησε επιτυχώς πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ενώ το 2008 συμμετείχε ως Παρατηρητής και Εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος σε Διεθνή Άσκηση, η οποία διεξήχθη στο Gyumri και στο Ερεβάν της Αρμενίας και το 2014 συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Άσκηση πεδίου «EVITA 2014 FSE» στην Αθήνα, ως Παρατηρητής Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ