Νέος πρόεδρος στην ερασιτεχνική Δόξα Δράμας ο Δημήτρης Δεβρίκης

0
3209
Δερβίκης

Τη Δευτέρα συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο και εξέλεξε νέο πρόεδρο στην Ερασιτεχνική Δόξα Δράμας τον Δημήτρη Δεβρίκη.

Ο νέος πρόεδρος εξελέγη με επτά ψήφους υπέρ και ένα λευκό και αντικαθιστά τον Βασίλη Γκαβαλιά ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου, ενώ το Συμβούλιο φρόντισε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στο σύλλογο.
Έτσι όπως είναι φυσιολογικό και θεσμικά, την θέση του παίρνει ο μέχρι πρότινος α’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Δεβρίκης και πλέον δεν τίθεται κανένα θέμα αδιοίκητου στη Δόξα Δράμας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας:
«Κατόπιν της παραιτήσεως του κυρίου Βασίλειου Γκαβαλιά από την θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου και σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας, συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 και εξέλεξε νέο πρόεδρο τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο κύριο Δεβρίκη Δημήτριο. Ο νέος πρόεδρος εκλέχτηκε με επτά ψήφους υπέρ και έναν λευκό. Σύσσωμο το συμβούλιο ευχαριστεί και εξαίρει τον απερχόμενο πρόεδρο κύριο Βασίλη Γκαβαλιά για τις υπηρεσίες και τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσε στην υπηρέτηση του συλλόγου από το αξίωμα του προέδρου, τον συγχαίρει που παραμένει ως απλό μέλος του συμβουλίου, παρά την αρχική του απόφαση και έτσι δεν πλήττεται η συνοχή και η εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου αυτό το κρίσιμο διάστημα. Αντιπρόεδρος και έφορος επικοινωνίας ορίστηκε ο κύριος Ιωάννης Δάντζερας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ