Ο περιφερειακός Μάριος Μωραΐτης στον Bianco Monte Δράμα 1986

0
568

– Με διεθνείς διακρίσεις σε ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, ΑΕΚ και HC Ανόρθωση
– Αγωνίστηκε και στις εθνικές μας ομάδες


Ο Bianco Monte Δράμα 1986 ανακοινώνει τη μετεγγραφή του Διεθνή Περιφερειακού Μάριου Μωραΐτη στην ομάδα για τη νέα περίοδο.
Ο αθλητής αγωνίστηκε στον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, στην ΑΕΚ και στην Ανόρθωση Κύπρου τα τελευταία χρόνια, με την οποία μάλιστα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του European Cup. Με τον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, όπου αγωνίστηκε, είχε διεθνείς συμμετοχές στο Challenge Cup για δύο χρόνια και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού.
Με την ΑΕΚ έφτασε, επίσης, μέχρι τα ημιτελικά του Challenge Cup και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος.
Με την Κυπριακή HC Ανόρθωση κατέκτησε δύο νταμπλ τις δύο τελευταίες χρονιές, ενώ έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του European Cup.
O ύψους 1,93 περιφερειακός ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τους Δραμινούς και τις προσεχείς μέρες θα αφιχθεί στη Δράμα για να γνωρίσει το νέο του περιβάλλον και τους ανθρώπους του συλλόγου.
Η ομάδα εύχεται στον Μάριο Μωραΐτη υγεία και η ανοδική πορεία της καριέρας του να συνεχιστεί στη Δράμα.

Ο αθλητής δήλωσε για τη μετεγγραφή του στον Bianco Monte Δράμα 1986:
«Προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Ανόρθωσης, η οποία με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και ποτέ δεν αισθάνθηκα μόνος και ξένος. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ και προσωπικά στον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Ανδρέου, ο οποίος με εμπιστεύτηκε αυτά τα δύο χρόνια, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους που είχε θέσει. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο Φιλάρετου, τον Στέφανο Φτερακίδη, τον Γιώργο Ζαραβίνα και τον Μάριο Ευσταθιάδη, που με τη δική τους δουλειά και ενασχόληση η ομάδα έφτασε να πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκό και κυπριακό επίπεδο, κατακτώντας κύπελλα.
Όσον αφορά τη μετεγγραφή μου στην ομάδα της Δράμας, από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ομάδα με ένα μεγάλο όραμα, βλέψεις και πολλές προσδοκίες και στόχους για το μέλλον. Πιστεύω ότι με την καθημερινή δουλειά που γίνεται και με τη σωστή προπόνηση η ομάδα θα φτάσει πιο ψηλά από τους στόχους που έχει θέσει. Η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, για αυτό θα δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου, προκειμένου η ομάδα να γυρίσει και να διεκδικεί θέση στην Ευρώπη. Σε όλο αυτό θα πρέπει να πω ευχαριστώ στον πρόεδρο και σε όλο το τεχνικό team της Δράμας, η οποία με εμπιστεύεται σε αυτό το σπουδαίο έργο που γίνεται. Εύχομαι υγεία και να έχουμε μία καλή χρονιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ