Ο Βασίλης κυνηγά πλέον το δικό του όνειρο

0
3323

Από το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Δράμας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Η υπουργός Θεανώ Φωτίου βράβευσε φιλοξενούμενο του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Δράμας για την επιτυχία του στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας της 83ης ΔΕΘ, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, βράβευσε τον φιλοξενούμενο του παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας, Βασίλη Καμτσιόπουλο, για την επιτυχία του στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Ο Βασίλης μετά από μεγάλη προσωπική προσπάθεια, στηριζόμενος πάντα από το προσωπικό και τους-τις εθελοντές-ριες του παραρτήματος, κατάφερε να πετύχει το στόχο του. Ως φοιτητής πλέον του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων του Τμήματος «Τεχνολογία Τροφίμων» θα κυνηγήσει το όνειρό του.
Ο Βασίλης, ο οποίος στην τελετή βράβευσης συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, Σωτήρη Σωτηριάδη, θα συνεχίσει να στηρίζεται με κάθε τρόπο από το Κέντρο, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τα υπόλοιπα παιδιά που σπουδάζουν είτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είτε σε δημόσια ΙΕΚ και φιλοξενούνται στα παραρτήματα προστασίας παιδιού του Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!