Οι μαθητές επιστρέφουν στο Δημοτικό Ωδείο

0
7699

Γιώργος Δεμερτζής: “Δια ζώσης τα μαθήματα και όπου απαιτηθεί και διαδικτυακά”

Μετά τις ανακοινώσεις της Υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη, η διοίκηση του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δράμας έκανε γνωστό στους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Δράμας και τους γονείς τους ότι από Δευτέρα 18 Μαΐου ξεκινούν τα Ανώτερα Θεωρητικά και οι Κύκλοι Σπουδών Μέσης, Κατωτέρας και Προκαταρκτικής Εκπαίδευσης. Η έναρξη αφορά τα παιδιά ηλικίας από 11 ετών. Ήδη από τη Δευτέρα 11 Μαΐου ξεκίνησε ο Ανώτερος Κύκλος Σπουδών, ενώ η απόφαση αυτή δεν αφορά τις φιλαρμονικές και τα μουσικά σύνολα, όπως εξήγησε χθες στα “Χ” ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού ΦΤΜΜΔ κ. Γιώργος Δεμερτζής.
“Η χρονιά θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου, προκειμένου να γίνουν οι εξετάσεις και οι μαθητές να πάρουν το πτυχίο τους ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση. Τα μαθήματα θα γίνονται δια ζώσης και όπου απαιτηθεί και διαδικτυακά. Τα παιδιά ξεκινούν με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας” σημειώνει κ. Δεμερτζής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας φοιτούν σήμερα περίπου 600 μαθητές ενώ εργάζονται σε αυτό 60 καθηγητές μουσικής. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες του Δημοτικού Ωδείου και σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών θα υπάρξει επικοινωνία
και ενημέρωση από τους καθηγητές του Ωδείου. Το ακαδημαϊκό έτος θα παραταθεί έως την 31η Ιουλίου ενώ θα υπάρξουν εξειδικευμένες ανακοινώσεις για τις εξετάσεις. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός θα λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας προσωπικού και σπουδαστών σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ