Όλο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

0
1487
Η ομάδα του Αρκαδικού

Κύργια – Προσοτσάνη και Χωριστή Αμπελόκηποι ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Δράμας.
Το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00 θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική στην Α’ της ΕΠΣ Δράμας, εκεί που για μια ακόμα αγωνιστική έχουμε πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Από το πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεχωρίζει φυσικά το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που θα γίνει στην Φτελιά ανάμεσα στα Κύργια και την Προσοτσάνη.

Η ομάδα της Νέας Αμισού

Τα Κύργια προέρχονται από δύο καθαρές νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με τον Λάζαρο Μουρατίδη να παρουσιάζει ένα καλό σύνολο την φετινή χρονιά.
Ένα ακόμα ωραίο παιχνίδι είναι αυτό που θα γίνει στην Χωριστή εκεί που η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την ομάδα των Αμπελοκήπων.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο καλές εμφανίσεις εκτός έδρας και φυσικά θέλουν στην έδρα τους να ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη γιατί το τρένο που ονομάζεται Αμπελόκηποι δεν σταματάει πουθενά την φετινή χρονιά.

Η ομάδα της Χωριστής

Στο Δοξάτο η τοπική ομάδα φιλοξενεί το Νευροκόπι και φυσικά θέλει την νίκη για να κάνει σεφτέ την φετινή χρονιά κόντρα σε μια καλή και ποιοτική ομάδα όπως είναι το Νευροκόπι.
Στον Βώλακα η τοπική Δόξα θέλει να κάνει το τρία στα τρία απέναντι σε μια ομάδα η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια και σίγουρα είναι πολύ δύσκολο το έργο των παικτών του Λευτέρη Ροδίτη.
Στην Πετρούσα η τοπική ομάδα θέλει να επανέλθει στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα την Α.Ε. Καλή Βρύσης που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την πρώτη της νίκη, ενδιαφέρουσα αναμέτρηση προβλέπεται και αυτή.

Η ομάδα των Κυργίων

Στο Φωτολίβος ο τοπικός Άρης θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε ένα Καλαμπάκι που εκτός έδρας παίζει καλό ποδόσφαιρο όπως το απέδειξε και στο Γεώργιος Μακρής της Προσοτσάνης.
Στην Νέα Αμισό θα γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με την τοπική ομάδα να θέλει να κάνει την πρώτης της νίκη καθώς η βαθμολογική της θέση την αδικεί μέχρι στιγμής μετά τις δύο ήττες απέναντι σε Πετρούσα και Χωριστή.

Κύργια – Προσοτσάνη
Ένα πραγματικό ντέρμπι προβλέπεται ότι θα γίνει στην Φτελιά καθώς τα Κύργια φιλοξενούν την ομάδα της Προσοτσάνης.

Η ομάδα της Προσοτσάνης

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε Αρκαδικό και Νευροκόπι και σίγουρα θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί.
Ο Λάζαρος Μουρατίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τους Τσοχαταρίδη και Ντόβα που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.
Από την άλλη πλευρά η Προσοτσάνη προέρχεται από μια μεγάλη νίκη στον Αρκαδικό με ανατροπή και σίγουρα θέλει να συνεχίσει τις νίκες απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο όπως είναι τα Κύργια.
Ο Φώτης Χατζηκυριάκου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και σε ετοιμότητα.

Δοξάτο – Νευροκόπι
Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι πρόκειται να γίνει στο γήπεδο του Δοξάτου εκεί που η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την ομάδα του Νευροκοπίου. Οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για να μην μείνουν κι άλλο πίσω στο βαθμολογικό πίνακα.
Το Δοξάτο την προηγούμενη αγωνιστική έχασε άδικα από την ομάδα της Κ. Βρύσης με 2-0 και σίγουρα στο παιχνίδι με το Νευροκόπι το βλέπουν σαν ευκαιρία για να ανακάμψουν.
Από την άλλη πλευρά το Νευροκόπι προέρχεται και αυτό από ήττα, πικρή ήττα θα λέγαμε με 0-2 καθώς έχασε με δύο αυτογκολ και σίγουρα θέλουν στο παιχνίδι με το Δοξάτο να κάνουν μια νέα αρχή για να ξεχαστεί και αυτή η ήττα από τα Κύργια.
Ο Στράτος Κονταξής θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του όπως επίσης θα έχει το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Αθανασιάδη που ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

Βώλακας – Αρκαδικός
Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι πρόκειται να γίνει στον Βώλακα με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την ομάδα του Αρκαδικού.
Ο Βώλακας θέλει να κάνει το τρία στα τρία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που σίγουρα θα παίξει για την επιβίωση της στην κατηγορία.
Ο Βώλακας προέρχεται από μια μεγάλη νίκη στο Καλαμπάκι με τέσσερα τέρματα και σίγουρα μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία θέλει προσοχή για να μην προσγειωθεί απότομα με τον Αρκαδικό να έχει όλες τις περγαμηνές για να κάνει ζημιά. Αμφίβολος από τον Βώλακα για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό είναι ο Γιάννης Ράδος που έπαθε την προηγούμενη εβδομάδα διάστρεμμα όπως επίσης και ο Σίγγος Γιάννης που και αυτός ταλαιπωρείτε από έναν μικρό τραυματισμό.
Από την άλλη πλευρά ο Αρκαδικός θα πάει στον Βώλακα με στόχο να πάρει βαθμό ή βαθμούς γιατί έχει μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.
Στην διάθεση του ο Στέφανος Φεστερίδης δεν θα έχει τους Μελίδη, Χαραλαμπίδη, Παπαηλία και Ψυχράμη που σκόραρε την προηγούμενη αγωνιστική.

Πετρούσα – Κ. Βρύση
Ένα καλό παιχνίδι πρόκειται να γίνει στην Πετρούσα με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την ομάδα της Κ. Βρύσης.
Η Πετρούσα προέρχεται από μια ήττα στο γήπεδο Κραχτίδη από τους Αμπελόκηπους και σίγουρα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να ξεχαστεί αυτή η ήττα, μόνο εύκολο όμως δεν θα είναι κόντρα σε έναν σκληρό και δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Κ. Βρύση.
Ο Δημήτρης Κυριακίδης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του για το παιχνίδι με την Κ. Βρύση.
Η Κ. Βρύση προέρχεται από μια νίκη απέναντι στο Δοξάτο και σίγουρα θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να πάρει κάτι από το παιχνίδι στην Πετρούσα.
Ο Δημήτρης Βασιλειάδης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του σε αυτό το παιχνίδι.

Φωτολίβος – Καλαμπάκι

Η ομάδα του Φωτολίβους

Ένα πολύ καλό παιχνίδι πρόκειται να γίνει στο Φωτολίβος με τον τοπικό Άρη να φιλοξενεί την ομάδα του Καλαμπακίου.
Το Φωτολίβος προέρχεται από μια άδικη ήττα στην Καλλίφυτο και σίγουρα θέλει στην έδρα του να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι το Καλαμπάκι.
Ο Τάσος Καμπατζάκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ευσταθιάδη που την προηγούμενη αγωνιστική στην Καλλίφυτο δέχτηκε κόκκινη κάρτα, την πολύ σημαντική απουσία του Ανέστη Δικταπανίδη ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό και είναι σε καλό δρόμο η αποκατάστασή του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χατζηπουργάνη.
Από την άλλη πλευρά το Καλαμπάκι προέρχεται από μια βαρειά ήττα από τον Βώλακα και σίγουρα θέλει την νίκη για να ξεχαστεί το συντομότερο.

Χωριστή – Αμπελόκηποι
Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι πρόκειται να γίνει στο γήπεδο της Χωριστής εκεί που η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τους Αμπελόκηπους.
Η Χωριστή προέρχεται από μια μεγάλη νίκη στην Νέα Αμισό με 1-3 και σίγουρα θέλει να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα αυτή την φορά με την ομάδα των Αμπελοκήπων.
Ο Γιώργος Περσιανλής δεν θα έχει στην διάθεση του τον έμπειρο χαφ Χρήστο Ζούφη, τον Παρασκευά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και τον Παπαεμανούηλ καθώς στο παιχνίδι με την Νέα Αμισό είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και θα απουσιάσει για καιρό.
Η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη προέρχεται από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Πετρούσα και σίγουρα θέλει να κάνει το τρία στα τρία απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.
Στην διάθεση του ο κόουτς της ομάδας δεν θα έχει τον τραυματία Ουζούνη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Νέα Αμισός – Καλλίφυτος
Ένα ωραίο παιχνίδι πρόκειται να γίνει στο γήπεδο της Νέας Αμισού καθώς η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την ομάδα της Καλλιφύτου.
Η Νέα Αμισός προέρχεται από μια κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από την Χωριστή και σίγουρα στο παιχνίδι με την Καλλίφυτο θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να ξεχαστεί αυτή η ήττα από την Χωριστή.
Ο Γιώργος Πολυχρονίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Δαυίδ Κουντσούλια.
Από την άλλη πλευρά η Καλλίφυτος προέρχεται από μια μεγάλη νίκη απέναντι στο Φωτολίβος και πηγαίνει στην Νέα Αμισό για να πάρει βαθμό ή βαθμούς από αυτό το παιχνίδι.
Ο Τάσος Λευκόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τον έμπειρο τερματοφύλακα Τάσο Καράδαη όπως επίσης και τον Φώτη Φωτιάδη λόγω του σοβαρού τραυματισμού την περασμένη αγωνιστική με το Φωτολίβος, όπως επίσης τρέχουν να προλάβουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Λέκοβιτς και Μαντάς.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕ ΚΥΡΓΙΩΝ -Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ- ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ -ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ –
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ -ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ -ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ- ΕΘΝ.ΑΣΤ. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ

Β’ ΕΠΣ Δράμας Α’ όμιλος
2η αγωνιστική, ώρα 17:00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ-ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ-ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ-ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
ΓΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗΣ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ

Β’ ΕΠΣ Δράμας Β’ όμιλος
2η αγωνιστική και ώρα 17:00
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ-ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ
ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ-ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ
ΕΛΠΙΔΑ Κ. ΑΓΡΟΥ-ΔΟΞΑ Κ. ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡΩΜΝΗΣ-ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ-ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΟΥ Β

Δημήτρης Μπουτζέκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ