Ολοκληρώθηκαν έγκαιρα οι αποκαταστάσεις των ισόπεδων διαβάσεων του ΟΣΕ στην πόλη της Δράμας

0
601

Παραδόθηκαν και πάλι στην κυκλοφορία οι διαβάσεις στις οδούς Αγίου Κωνσταντίνου και Αρκαδιουπόλεως


Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των ισόπεδων διαβάσεων του ΟΣΕ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου και στην οδό Αρκαδιουπόλεως δίπλα στην ΔΕΗ, από τις υπηρεσίες του Δήμου Δράμας και του ΟΣΕ. Οι δυο διαβάσεις δόθηκαν και πάλι στην διάθεση της κυκλοφορίας των οχημάτων αλλά και των πεζών που περνούν από αυτές μιας και βρίσκονται εντός της πόλης.
Πλέον η διέλευση γίνεται χωρίς κινδύνους και με ομαλό τρόπο σε αντίθεση με το παρελθόν, αφού για πολλά χρόνια η κατάστασή τους ήταν προβληματική και εγκυμονούσε κινδύνους.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, με μέτρο σύγκρισης την πορεία των δημοσίων έργων και έτσι το γνωστό διαχρονικό πρόβλημα αποκαταστάθηκε με την συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου Δράμας και του ΟΣΕ.
Ο δρόμος στο σημείο όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα στην Αγίου Κωνσταντίνου, παρέμενε κλειστός για περίπου ένα δεκαήμερο και η διέλευση των οχημάτων από και προς το κέντρο της πόλης, γινόταν από παράπλευρη οδό, αλλά ευτυχώς οι εργασίες ακολούθησαν το χρονοδιάγραμμα και η ισόπεδη διάβαση άνοιξε και πάλι για την κυκλοφορία των οχημάτων.
Παράλληλα προχώρησαν με ταχύτητα και οι εργασίες αποκατάστασης των ισόπεδων διαβάσεων του ΟΣΕ στην οδό Αρκαδιουπόλεως, όπου λόγω των έργων η διέλευση των οχημάτων, είχε διακοπεί αναγκαστικά. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δράμας κ. Γιάννης Καψημάλης, μιλώντας στα «Χ» είχε προεξοφλήσει ότι τα έργα αποκατάστασης που άρχισαν στην ισόπεδη διάβαση της οδού Αγίου Κωνσταντίνου δεν θα διαρκέσουν πολύ εξηγώντας ότι θα έχουν ολοκληρωθεί πιθανότατα μέσα σε ένα δεκαήμερο, κάτι που τελικώς έγινε, όπως συνέβη και στην περίπτωση των ισόπεδων διαβάσεων στην οδό Αρκαδιουπόλεως. Ο Αντιδήμαρχος είχε διευκρινίσει ότι τα συνεργεία του ΟΣΕ με τους μηχανικούς του οργανισμού, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αποκατάστασης, έκαναν εργασίες αποξήλωσης στις ράγες και τις υποβάσεις και ο Δήμος Δράμας τοποθέτησε ελαστικό τάπητα, στο σημείο της διάβασης.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια, η κατάσταση του οδοστρώματος στις δυο ισόπεδες διαβάσεις του ΟΣΕ εντός της πόλης, ήταν πραγματικά απερίγραπτη, δημιουργώντας φθορά στα διερχόμενα οχήματα και κρύβοντας αρκετούς κινδύνους. Επιτέλους, τα έργα αποκατάστασης των ισόπεδων διαβάσεων του ΟΣΕ υλοποιήθηκαν και μάλιστα εντός χρονοδιαγράμματος αν και η ταλαιπωρία που προηγήθηκε για οδηγούς και πεζούς, ήταν μακροχρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ