Πάνω από 2000 παιδιά σώθηκαν από τη «Δράση»

-Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στην πλατεία Ελευθερίας -Ο ρόλος του κέντρου πρόληψης εξαρτήσεων στη Δράμα αποδείχθηκε μέχρι σήμερα κάτι παραπάνω από σημαντικός

0
312
Από αριστερά, ο επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου πρόληψης «Δράση», κ. Κ. Βλάχος, η κοινωνιολόγος Εφ. Αγαθαγγελίδου, ο πρόεδρος του κέντρου, κ. Γ. Καμπουρίδης, και η κοινωνική λειτουργός κ. Γ. Βασιλειάδου.

Καταλυτικός είναι για τη Δράμα, ο ρόλος του κέντρου πρόληψης εξαρτήσεων «Δράση», αφού συνετέλεσε μέχρι σήμερα, στη σωτηρία μεγάλου αριθμού νέων παιδιών και την απεμπλοκή τους από ναρκωτικά και άλλες εξαρτήσεις.
Σύμφωνα με στοιχεία που έγιναν γνωστά στο κέντρο, από τις αρμόδιες Αρχές, πάνω από 2000 νέα άτομα στη Δράμα, χάρη στη βοήθεια του κέντρου πρόληψης, κατάφεραν να μην πέσουν στα δίχτυα των εξαρτησιογόνων ουσιών και να γλιτώσουν. Αυτό τόνισε χθες μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας, ο πρόεδρος του διοικητικού της συμβουλίου της «Δράσης», Γαβριήλ Καμπουρίδης, εξηγώντας ότι αυτή η σωτήρια προσπάθεια, γίνεται με συνεχείς ενημερώσεις των μαθητών στα σχολεία, αλλά και με ενημέρωση προς τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που προσφεύγουν στη «Δράση» ζητώντας στήριξη και ενημέρωση για τις περιπτώσεις νέων ανθρώπων που κινδυνεύουν από τις εξαρτήσεις. Όπως προσφεύγουν και τα ίδια τα παιδιά, πολλά από τα οποία ήταν στα πρόθυρα της εξάρτησης αλλά κατάφεραν να γλυτώσουν από τη λαίλαπα των ναρκωτικών.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!