«Περιφερειακή Σύνθεση»: Ένας περιοδεύων θίασος με επικεφαλής τον περιφερειάρχη στην Περιφερειακή ενότητα Δράμας. Χωρίς καμία ουσία και χωρίς κανένα όραμα

0
569

Ως επικεφαλής ενός περιοδεύοντος θιάσου με πολλούς μισθοφόρους εμφανίστηκε στην Δράμα ο περιφερειάρχης Χρήστος Μετιος. Εκεί προσπάθησε με πολλές φωτογραφίες και συγχέοντας δημοτικά έργα που ολοκληρώθηκαν, έργα που βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης, και έργα τα οποία δεν έχουν ξεκινήσει να παρουσιάσει μία επίπλαστη και εντελώς αναληθή εικόνα απολογισμού για την διοίκηση της περιφέρειας. Η όλη προσπάθεια δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική.
Ο περιφερειάρχης, η θητεία του οποίου ταυτίζεται με την χειρότερη περίοδο υποβάθμισης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας προσπαθεί να «πείσει» ότι έχει κάποιον απολογισμό να παρουσιάσει.
Ποια είναι όμως η αλήθεια; Πολιτική μόνο με φωτογραφίες και μισόλογα δε γίνεται. Σίγουρα έτσι δεν επιτυγχάνεται καμιά ανάπτυξη. Να μην θυμηθούμε κάτι φωτογραφίες υπηρεσιακών αυτοκινήτων και αιρετών της διοίκησης του περιφερειάρχη έξω από beach bar της Νέας Περάμου…
Κατά τη διάρκεια της θητείας του Χρήστου Μετιου η ΠΕ Δράμας εξακολουθεί να παραμένει αποκλεισμένη από την Εγνατία οδό και κυρίως χωρίς κανένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση ούτε του Ε61 αλλά ούτε και για την ολοκλήρωση του δρόμου Δράμα – Αμφίπολη. Ο περιφερειάρχης δε λέει κουβέντα γι’ αυτό.
Ο περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια της θητείας του οποίου το Χιονοδρομικό Κέντρο της Περιφέρειας -αν και μοναδικό- βρίσκεται σε μοναδικό τέλμα δεν έχει τίποτε να πει γι’ αυτό.
Όπως δεν έχει και κανένα όραμα ή καμιά συγκροτημένη πρόταση για το μέλλον της ΠΕ Δράμας. Με μισόλογα, φωτογραφίες επισκέψεις σε επιχειρήσεις προσπαθεί να δημιουργήσει μία επίπλαστη εικόνα και να κοροϊδέψει παραπλανώντας τους πολίτες. Η αλήθεια είναι ότι οι πολίτες της Δράμας είναι αποφασισμένοι και η προσπάθεια του Περιφερειάρχη θα πέσει στο κενό.
Η παράταξή μας αποτελώντας εγγύηση για το μέλλον και της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της ΑΜΘ είναι εκείνη που θα οδηγήσει την περιοχή σε ένα καλύτερο μέλλον.
Παρεμπιπτόντως ο περιφερειάρχης θα έπρεπε να έχει το πολιτικό σθένος και την ευπρέπεια να πει ότι τα ακριβή αντίγραφα της Νίκης της Σαμοθράκης αποτελούν ιδέα του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη η οποία υλοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του πρώην αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη. Ούτε καν αυτό το σημείο της ευπρέπειας δεν δικαιολόγησε με την παρουσία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!