Περισσότερο φθινοπωρινό γίνεται το σκηνικό του καιρού στη Δράμα

0
466

Περισσότερο φθινοπωρινό αρχίζει να γίνεται το σκηνικό του καιρού στην Δράμα τις επόμενες ημέρες, με τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών να αφήνουν τη θέση τους σε πιο λογικές τιμές του υδράργυρου για την εποχή. Μάλιστα η ελάχιστη θερμοκρασία στην πόλη της Δράμας, δεν αποκλείεται να πέσει και στους 8 βαθμούς, όσον αφορά τις ελάχιστες θερμοκρασίες προς το τέλος της εβδομάδας. Η αλλαγή του καιρού, επί το ηπιότερο, είναι μάλλον ανακουφιστική, μετά από ένα αρκετά μεγάλο, σε έκταση τουλάχιστον καλοκαίρι, κάτι που ήταν καιρός να συμβεί, καθώς σε λίγες ημέρες μπαίνει ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου.
Σήμερα Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με μικρά διαστήματα συννεφιάς το μεσημέρι ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 3 Μποφόρ με διάφορες κατευθύνσεις στην διάρκεια της ημέρας, ενώ τα επίπεδα υγρασίας θα φθάσουν έως 70% τις πρωινές ώρες.
Αύριο Τετάρτη το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν με διάφορες κατευθύνσεις και με ένταση έως 4 Μποφόρ. Τα επίπεδα υγρασίας θα φθάσουν τις πρωινές ώρες έως το 62%.
Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη διάρκεια της ημέρας με θερμοκρασίες από 10 έως 21 βαθμούς, Οι άνεμοι θα πνέουν έως 3 Μποφόρ κι τα επίπεδα της υγρασίας θα είναι μέχρι 70% τις πρωινές ώρες.
Την Παρασκευή, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια μέχρι το μεσημέρι, ενώ από τις 12 και έπειτα αναμένονται βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 Μποφόρ και τα επίπεδα υγρασίας θα φθάσουν στο 79% τις πρωινές ώρες.
Η ίδια περίπου εικόνα, χωρίς όμως βροχές θα επικρατήσει και το Σάββατο με κύριο χαρακτηριστικό του καιρού την ηλιοφάνεια και τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 8 ως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 3 Μποφόρ και τα επίπεδα υγρασίας θα φθάσουν έως 80% τις πρωινές ώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ