Πού θα λειτουργήσουν τα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές του ΚινΑλ στη Δράμα

Ενημέρωση για τις εσωκομματικές εκλογές του Κίνημα Αλλαγής την Κυριακή 5/12

0
2102

Αναλυτικά όλα τα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές του ΚινΑλ στη Δράμα

Με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής Δράμας έδωσε πληροφορίες σχετικά με την εσωκομματική διαδικασία των εκλογών την Κυριακή. Η ανακοίνωση αναφέρει πως την Κυριακή 5/12, και αν χρειαστεί την επόμενη Κυριακή 12/12, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα (07:00-19:00) θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Στις εκλογές ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής καταβάλλοντας το ποσό των 3 ευρώ μόνο την πρώτη Κυριακή. Δικαίωμα ψήφου τη δεύτερη Κυριακή έχουν μόνο όσοι ψήφισαν και την πρώτη χωρίς την υποχρέωση να ξαναπληρώσουν.

Τα εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν στον Ν. Δράμας είναι τα εξής:
-Στον Δήμο Δράμας τα εκλογικά τμήματα θα βρίσκονται στο ισόγειο του Διοικητηρίου όπου θα υπάρχουν 2 κάλπες.
-Στον Δήμο Κ. Νευροκοπίου το εκλογικό τμήμα θα βρίσκεται στο κτήριο του Δημαρχείου Κ. Νευροκοπιου με 1 κάλπη.
-Στον Δήμο Προσοτσάνης το εκλογικό τμήμα θα βρίσκεται στο κτήριο του Δημαρχείου Προσοτσάνης με 1 κάλπη.
-Στον Δήμο Δοξάτου θα λειτουργήσουν 2 εκλογικά τμήματα. Το 1 εκλογικό τμήμα θα βρίσκεται στο ΚΑΠΗ Καλαμπακίου και το άλλο στο ΚΑΠΗ Αγίου Αθανασίου.
-Στον Δήμο Παρανεστίου θα λειτουργήσουν 2 εκλογικά τμήματα. Το 1 εκλογικό τμήμα θα βρίσκεται στο Δημαρχείο του Παρανεστίου και το άλλο στο πολιτιστικό κέντρο του Νικηφόρου.

Η Νομαρχιακή επιτροπή εκλογικού αγώνα Δράμας με ανακοίνωσή της δηλώνει: «Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει για να νικήσει η Δημοκρατία. Αυστηρά θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα του ΕΟΔΥ για την πανδημία».

Αναλυτικά οι οδηγίες για την ψηφοφορία της Κυριακής
Με μέτρα κατά του κορωνοϊού θα διεξαχθεί η εκλογική αναμέτρηση στο ΚΙΝΑΛ. Αναλυτικά περιγράφεται παρακάτω το πώς θα προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα ψηφοφόροι και εφορευτικές επιτροπές του κόμματος και οι οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η εκλογική αναμέτρηση, με βάση τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΕΔΕΚΑΠ ενημερώνει ότι κατά την ημέρα των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου και αν απαιτηθεί και της 12ης Δεκεμβρίου:
-Τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, ο Υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου καθώς και οι Εκπρόσωποι των Υποψηφίων, όσοι δηλαδή θα είναι συνεχώς εντός του Εκλογικού Τμήματος, θα έχουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου ή rapid test τελευταίου 48ωρου. Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους. Ο έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών στους ανωτέρω θα γίνεται από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και ο ίδιος θα επιδεικνύει το δικό του στα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.
-Οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται ένας-ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και αντισηπτικού. Υποχρεωτικά κατά την αναμονή τους εκτός του κέντρου θα κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.
-Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής των ψηφοφόρων εντός του εκλογικού τμήματος, κάνουμε ισχυρή σύσταση σε όλους τους ψηφοφόρους να έχουν κατεβάσει, εκτυπώσει και συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής Μέλους ή Φίλου από την ιστοσελίδα (site) του Κινήματος Αλλαγής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ