Πρόεδρος των Ακαδημαϊκών Συγκοινωνιολόγων της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας εκλέχθηκε ο Δραμινός Αλέξανδρος Νικήτας

0
1070

Πρόεδρος των Ακαδημαϊκών Συγκοινωνιολόγων της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας εκλέχθηκε ο Δραμινός Αλέξανδρος Νικήτας, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάντερσφιλντ.
«Θα ηγηθώ με θητεία από Ιούλιο 2022 μέχρι Ιούλιο 2025 ενός μεγάλου θεσμού που πήρε σάρκα και οστά το 1967 και έχει σκοπό να προωθήσει την έρευνα και τη διδασκαλία των μεταφορών παγκοσμίως. Είμαστε ένα γκρουπ 60 πανεπιστημίων, μεταξύ αυτών του Κέμπριτζ, της Οξφόρδης, του UCL, του Imperial, του Πανεπιστημίου του Δουβλίνου και του Λιντς. Το δίκτυο μας είναι παγκόσμιο, πιθανότατα το δεύτερο ισχυρότερο αμιγώς συγκοινωνιακό φόρουμ στην υφήλιο, και τα e-mail μας πάνε καθημερινά σε πολλές χιλιάδες μέλη μας. Αυτή η ευκαιρία είναι συνυφασμένη με μεγάλες υποχρεώσεις. Οφείλουμε παρά τις δυσκολίες του COVID-19 να πάμε τον τομέα των μεταφορών ένα βήμα πιο μπροστά για να διασφαλίσουμε για εμάς και τις επερχόμενες γενιές έναν καλύτερο και πιο ανθρώπινο κόσμο» ανακοίνωσε ο ίδιος χθες Τρίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ