Προσφορά Αγάπης από την I.P.A. Δράμας στο Χαμόγελο του Παιδιού

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Ελληνικό Εθνικό Τμήμα

0
1349

Με μεγάλη χαρά Εθελοντές Αστυνομικοί μέλη του Δ.Σ. της T.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου το πρωί, το Σπίτι Φροντίδας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας, προκειμένου να παραδώσουν τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για έναν ολόκληρο μήνα στα Αστυνομικά Τμήματα, σε Σχολεία, Αθλητικούς, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Σωματεία Εργαζομένων, Εταιρείες και Επιχειρήσεις από όλο τον Νομό Δράμας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Μεγάλη ήταν η ευαισθητοποίηση όχι μόνο των Αστυνομικών του Νομού Δράμας, αλλά και όλων των Δραμινών συμπολιτών μας που συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό στην πρωτοβουλία αυτή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, προκειμένου να βοηθήσουμε Όλοι Μαζί τα παιδιά του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά την Αγάπη και την διάθεση για προσφορά ολόκληρης της Δραμινής κοινωνίας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και κυρίως παιδιά.
Λόγω των μέτρων για την προστασία από τον Covid-19, αλλά και των σχολικών δραστηριοτήτων των παιδιών, δεν ήταν δυνατή η επαφή και επικοινωνία μαζί τους, όπως είχε συμβεί άλλες φορές στο παρελθόν, ωστόσο μας υποδέχτηκαν με μεγάλη ζεστασιά οι άνθρωποι του σπιτιού, οι οποίοι μας ευχαρίστησαν για τον μεγάλο όγκο των αγαθών που συγκεντρώθηκαν και θα καλύψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τις βασικές ανάγκες των παιδιών που διαμένουν μόνιμα στη Ν. Ηρακλείτσα, αλλά και των οικογενειών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης και υποστηρίζονται από τον Οργανισμό.
Το έργο που επιτελεί τα τελευταία 25 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι καθημερινό και πολυδιάστατο, φροντίζοντας και προστατεύοντας με επαγγελματισμό και αγάπη εκατοντάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και οφείλουμε Όλοι να σταθούμε δίπλα τους, με κάθε τρόπο, για να συνεχίσουν τα παιδιά αυτά να Χαμογελάνε και να καταφέρουν να βγούν Νικητές της Ζωής.
Ως Εθελοντές Αστυνομικοί μέλη της I.P.A. Δράμας, κάνουμε πράξη το moto της ένωσής μας «Υπηρετώ δια της Φιλίας», συνεχίζοντας τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και τη διάθεση του Έλληνα Αστυνομικού για ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!