Προσλήψεις 4 κοινωνικών λειτουργών και 2 ψυχολόγων στα σχολεία της Δράμας

0
6224

6 προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών για το διδακτικό έτος 2020-2021

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι προσλαμβάνονται 158 μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) ως προσωρινοί αναπληρωτές με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το διδακτικό έτος 2020-2021. Ειδικότερα θα προσληφθούν 8 μέλη ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων για το πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ».
113 μέλη ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων και 37 κλάδου ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών για το πρόγραμμα «Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς».
Στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δράμας θα προσληφθούν συνολικά 6 κοινωνικοί επιστήμονες και συγκεκριμένα 2 ψυχολόγοι και 4 κοινωνικοί λειτουργοί.

Αναλυτικά οι προσλήψεις που θα γίνουν είναι:
-Ένας ψυχολόγος του κλάδου ΠΕ23 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που θα καλύψει τις ανάγκες του 16ου, του 9ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία Καλλιφύτου και Χωριστής.
-Ένας ψυχολόγος του κλάδου ΠΕ23 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που θα καλύψει τις ανάγκες του 4ου, 5ου και 6ου Γυμνασίου Δράμας καθώς και του 3ου και 4ου Γενικού Λυκείου Δράμας.
-Ένας κοινωνικός λειτουργός του κλάδου ΠΕ30 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που θα καλύψει τις ανάγκες του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης, του Δημοτικού Σχολείου Πετρούσας και του 2ου διθέσιου Νηπιαγωγείου Προσοτσάνης.
-Ένας κοινωνικός λειτουργός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που θα καλύψει τις ανάγκες των Γυμνασίων και των Γενικών Λυκείων Νευροκοπίου, Προσοτσάνης και Φωτολίβους.
-Ένας κοινωνικός λειτουργός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που θα καλύψει τις ανάγκες του 2ου, 9ου και 16ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία Καλλιφύτου και Χωριστής.
-Ένας κοινωνικός λειτουργός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που θα καλύψει τις ανάγκες του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Νηπιαγωγείου Νευροκοπίου, του Δημοτικού Σχολείου Περιθωρίου καθώς και του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βώλακα.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 απευθείας σε μια εκ των σχολικών μονάδων της ομάδας πρόσληψής τους σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ