Πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για άμεσα και εμπροσθοβαρή μέτρα

0
2322

Με τηλεδιασκέψεις συνεχίζουν τις συναντήσεις με φορείς από τον ΣΥΡΙΖΑ Δράμας.

Τις προηγούμενες μέρες ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας και μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, συζήτησαν με τον Δήμαρχο Νευροκοπίου κ. Ι. Κυριακίδη σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Νευροκοπίου και με τον Πρόεδρο των ξενοδόχων Δράμας κ. Ά. Καλλία σχετικά με τις νέες συνθήκες και προοπτικές που δημιουργήθηκαν για τους ξενοδόχους του Νομού μας.
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Δράμας για τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Νευροκοπίου σημειώνει: «Τα μεν προβλήματα στον Δήμο Νευροκοπίου εστιάζονται κυρίως στον χώρο των εμπορικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων εστίασης, όπου η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για άμεσα και εμπροσθοβαρή μέτρα αντιμετωπίζει τις υφιστάμενες δυσκολίες».
Ενώ για τα ζητήματα του ξενοδοχειακού κλάδου η ίδια ανακοίνωση επισημαίνει «Το πρόβλημα του ξενοδοχειακού κόσμου είναι πολυπαραγοντικό, καθόσον εξαρτάται πρωτίστως από την εξέλιξη της πανδημίας. Βεβαίως πλην αυτού, η πολιτεία οφείλει άμεσα να προχωρήσει σε μέτρα στήριξης του κλάδου είτε με μείωση ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, είτε με επιμήκυνση εξόφλησης των υφιστάμενων οφειλών κλπ. Περαιτέρω, ειδικά για την περιοχή της Δράμας, οφείλει να στρέψει μορφές οργανωμένου τουρισμού (Κοινωνικός Τουρισμός) προς τις ορεινές περιοχές και να θεσπίσει ειδικά κίνητρα». Κοινός τόπος για τα μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι οι πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε η πολιτική του πρόταση να διαχυθεί στην τοπική κοινωνία και να αποτελέσει βάση για συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων. Τα προβλήματα που θα αφήσει πίσω της η πανδημία πρέπει να αντιμετωπισθούν προς όφελος της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών και όχι να αποτελέσουν αφορμή για την ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ