Πυρκαγιά σε ψυγεία βιομηχανίας κρεατοσκευασμάτων στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας τις πρωινές ώρες της Τρίτης

0
724

Κατασβέστηκε γρήγορα από πυροσβέστες της Π.Υ. Δράμας και του κλιμακίου Κάτω Νευροκοπίου


Πυρκαγιά στον εξωτερικό χώρο βιομηχανίας κρεατοσκευασμάτων, στην Βιομηχανική Περιοχή της Δράμας, ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας στις 5.49′ το πρωί. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως μετά την σχετική ειδοποίηση, 10 πυροσβέστες με πέντε υδροφόρα οχήματα όπως και τρία βοηθητικά αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας αλλά και 1 υδροφόρο όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κάτω Νευροκοπίου. Η πυρκαγιά εντοπίστηκε στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης, σε ψυγεία που υπήρχαν εντός λαμαρινένιας αποθήκης.
Η κατάσβεση της φωτιάς έγινε σε σύντομο χρόνο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρξει επέκτασή της σε άλλες εγκαταστάσεις της επιχείρησης.
Ευτυχώς από το συμβάν προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Παρότι η διαδικασία για τα αίτια του περιστατικού είναι σε εξέλιξη από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, υπάρχουν εκτιμήσεις που αναφέρουν ως πιθανό αίτιο, πιθανό βραχυκύκλωμα, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ