Σκακιστικοί αγώνες «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2021» την Κυριακή 4 Ιουλίου

0
2452

Στο πλαίσιο των Ελευθερίων ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας διοργανώνει Σκακιστικούς αγώνες «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2021» την Κυριακή 4 Ιουλίου, στις 11:00 στα γραφεία του συλλόγου, στο Γήπεδο Κραχτίδη.
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα επτά (7) γύρων και οι παρτίδες θα αξιολογηθούν για Έλο blitz της FIDE. Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε 3 λεπτά και προσαύξηση 2’’ για κάθε κίνηση. Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές και σκακίστριες. Θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια στους τρεις πρώτους και σε κάθε ηλικιακή κατηγορία. Ο Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο Παναγιώτης Δεμελκας. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα τηρηθεί το ισχύον αγωνιστικό υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΣΟ.

Αρχική κατάταξη
Οι σκακιστές κατατάσσονται αρχικά με την εξής σειρά κριτηρίων:
– Βαθμός διεθνούς αξιολόγησης FIDE ELO (προηγείται ο μεγαλύτερος).
– Βαθμός αξιολόγησης (ΕΛΟ) από τον εθνικό πίνακα αξιολόγησης (Α’ Εξαμήνου 2021), για όσους δεν έχουν ή έχουν ίδιο διεθνές ΕΛΟ (προηγείται ο μεγαλύτερος),
– Αλφαβητική σειρά με λατινικούς χαρακτήρες

Τελική κατάταξη
Η τελική κατάταξη καθορίζεται με τα κάτωθι κριτήρια:
1. Αποτέλεσμα του τουρνουά των ισοβάθμων (εάν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους).
2. Μπούχολτς
3. Σοννεμπορν-Μπέργκερ,

Δηλώσεις συμμετοχής – Πληροφορίες
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από τον Χρήστο Δεμιρτζόγλου, (τηλ. 6945499800) και στον χώρο των αγώνων μέχρι και 15 λεπτά πριν την έναρξη του 1ου γύρου. Η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με τη φυσική παρουσία του σκακιστή /τριας μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ